- Tepki
- 21
Arkadaşlar merhaba. Bütçe olarak 4000 TL var. Monitör arıyorum 144hz IPS monitör önerileriniz varsa alabilir miyim ?
Teşekkürler. Fotoğrafı var mı acaba müsaitseniz200tl daha koy alabilceğinin en iyisi
![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekranwww.gaming.gen.tr
evde değilim şuan ama merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirimTeşekkürler. Fotoğrafı var mı acaba müsaitseniz
Herhangi bir ölü piksel, ghosting, ışık süzme sorunu çıktı mı ? Birde hangi siteden aldın öyle bir sorun çıkarsa iade işlemide sıkıntılı geçiyor belki duymuşsundur hocam.evde değilim şuan ama merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim
attığım siteden aldım kutuyu vs.. açarken hep video çektim garanti olsun diye öyle ghosting ölü pixel vs.. sorun yaşamdım memnunum.Herhangi bir ölü piksel, ghosting, ışık süzme sorunu çıktı mı ? Birde hangi siteden aldın öyle bir sorun çıkarsa iade işlemide sıkıntılı geçiyor belki duymuşsundur hocam.
Anladım teşekkürlerattığım siteden aldım kutuyu vs.. açarken hep video çektim garanti olsun diye öyle ghosting ölü pixel vs.. sorun yaşamdım memnunum.
sadece gidip 10k lık monitörlerle karşılaştırmamak gerek siyah ekran açtıgımda mesela kenarlardan beyazlık geldiğini görebiliyorum ama oyunda belli olmuyor yani çok rahatsız edici bir şey değil
güzel monitör tavsiye ederim o bütçeye zaten başka kaliteli 144hz ips yok