Selam dostlar. Maksimum 3.5K'ya AM4 soket DRR4 anakart tavsiye edebilecek var mı?
Şu kartı düşünüyorum ama alternatiflerine de açığım:
Şu kartı düşünüyorum ama alternatiflerine de açığım:
Hangi anlamda bir mantık kurdunuz hocam, merak ettim. Bu arada fiyatı da daha uygunmuş.B550 PCI 4.0 bir anakart daha mantıklı olur.
![]()
Asus Prime B550M-A AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-A AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-A AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
M2ssd güçlü olsun hızı okuması diye mesela b450 ile max (gen 3 oldugu icin )3.5gb okuma 3gb yazma ama (gen 4 ) 7.5gb okuma 7gb yazma değeri sunuyorHangi anlamda bir mantık kurdunuz hocam, merak ettim. Bu arada fiyatı da daha uygunmuş.
Denildiği gibi PCI 4.0 işlemci destekliyor ve yanına PCI 4.0 anakart gelirse biraz performansta artıyor , M2 SSD okuma yazma hızları daha yüksek destek sunuyor.Hangi anlamda bir mantık kurdunuz hocam, merak ettim. Bu arada fiyatı da daha uygunmuş.
Bu özelliklere benzer + BIOS flashback özelliği de olan bir anakart biliyor musunuz pekiDenildiği gibi PCI 4.0 işlemci destekliyor ve yanına PCI 4.0 anakart gelirse biraz performansta artıyor , M2 SSD okuma yazma hızları daha yüksek destek sunuyor.