- Tepki
- 145
Hayır yazmayayım yazmayayım diyorum da toplamış olduğum sistem, sizin toplamış olduğunuz sistemden daha ucuz ve daha iyi Ekran kartı sakın demeyin o ekran kartı çöp. O kadar para verilmez ona. bellek aktarım hızları düşük. Benim koymuş olduğum msi bile fazla bellek aktarım hızı veriyor. Siz günü kurtarmak için para harcıyorsunuz ben ise geleceğe yatırım yaparak uzun vadeli yapıyorum. Bir sistem toplarken kendi evinizde kullanmak niyetine toplamalısınız. Bana şu an dese ki alıcı ben 5 bin tl daha üstüne koyarım işlemciyi i9 a çekip daha şık bir kasa ve daha gelişmiş bir m.2 ile sistemi tam çözüme ulaştırır ve yaklaşık 7 yıl bir daha kasaya bakmazdım. Psu almışken hydro G gold serisinden alırdım.
Niye 35bin tl verip amd sistem topluyorsunuz? Neden ekran kartını hiç araştırmıyorsunuz özellikle ekran kartında bellek aktarım hızı önemli olmasına rağmen?
Burası bilmeyen arkadaşlar için veri toplama yeridir. Burada bütün veriler toplanır ve alıcılar için bilgi sahibi olunur ama bizler bunu yapmak yerine toplayalım da nasıl olursa olsun. Bunu yapmayalım en iyi sonucu vermek için bir şeyler yapalım
Niye 35bin tl verip amd sistem topluyorsunuz? Neden ekran kartını hiç araştırmıyorsunuz özellikle ekran kartında bellek aktarım hızı önemli olmasına rağmen?
Burası bilmeyen arkadaşlar için veri toplama yeridir. Burada bütün veriler toplanır ve alıcılar için bilgi sahibi olunur ama bizler bunu yapmak yerine toplayalım da nasıl olursa olsun. Bunu yapmayalım en iyi sonucu vermek için bir şeyler yapalım