Herkese merhaba bütçem her şey dahil yaklaşık 30-35k arası mimari program ve oyun için toplayacağım. Kendim biraz araştırıp sistem buldum sizce nasıldır?
Sistem:
www.gaming.gen.tr
işlemciyi 12600 ile ekran kartını rog serisi ile değiştirdim. Ssd kingstone 1tb yaptım
klavye:
www.gaming.gen.tr
mouse:
Geriye yaklaşık 6k para kalıyor monitöre. 31.5" fazla mı büyük daha önce kullanmadığım ve çok anlamadığım için bilmiyorum. Ya 31.5" va panel yada 27" inç ips panel monitör tavsiyeniz var mı? Fiyatta çok az esneme olabilir monitör önemli olduğu için gerekirse başka bileşenlerden kısabilirim
Sistem:
NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
işlemciyi 12600 ile ekran kartını rog serisi ile değiştirdim. Ssd kingstone 1tb yaptım
klavye:
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.
mouse:
Geriye yaklaşık 6k para kalıyor monitöre. 31.5" fazla mı büyük daha önce kullanmadığım ve çok anlamadığım için bilmiyorum. Ya 31.5" va panel yada 27" inç ips panel monitör tavsiyeniz var mı? Fiyatta çok az esneme olabilir monitör önemli olduğu için gerekirse başka bileşenlerden kısabilirim