Merhaba, 30-35k bütçem var. İşlemci olarak AMD ve ekran kartı olarakta NVİDİA düşünüyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
Tükenmiş hocam.ASUS GeForce ROG-STRIX-RTX3080-O12G-EVA OC 12GB GDDR6X 384Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GeForce ROG-STRIX-RTX3080-O12G-EVA OC 12GB GDDR6X 384Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Monitör hariçse stoğu bitmeden şunu alırsanız önerinizi yaparım.
Onun da stoğu bitmiş hocam.Az önce link paylaşırken vardı stok ya. Gaming.gen.tr sitesindeki TUF stoktaysa paylaşır mısınız burada.
O fiyata bırakmayacaklarını tahmin etmiştim. Umarım ben paylaştığımda stok varken kullanıcı kartı almıştır.Onun da stoğu bitmiş hocam.
2 karttan biriniz alırsabız 3080li pc toplayabilirsiniz o paraya yoksa düşük modelem inmek zzornda kalırsınızMerhaba, 30-35k bütçem var. İşlemci olarak AMD ve ekran kartı olarakta NVİDİA düşünüyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
O zaman mağazalarda vardı ama şuan komple tükendi yazıyor.stoklara sürekli bakın vatandaki bittikten 3 5 dakika sonra tekrar geldi
Ekran kartını almadan diğer bileşenlerde öneri yapamam ama kaba taslak DDR4 üzerine 12600K işlemcili bir sistem kurabilirim o fiyattan 3080 alabilirseniz tabi.Takipteyim gaminggendeki içinde takipte kalcam yanına neler alabilirimAnakart ve kasada asus olursa daha iyi olur. Tek markadan gitmek daha iyi olur diye düşündüm tabii bütçe yeterse
![]()
fakat kasaya çok büyük para harcamayın farklı model kasalara da bakınTakipteyim gaminggendeki içinde takipte kalcam yanına neler alabilirimAnakart ve kasada asus olursa daha iyi olur. Tek markadan gitmek daha iyi olur diye düşündüm tabii bütçe yeterse
![]()
monitör için birşey yazmadı eğer monitör dahil fiyatsa 3080 li olmayabilir sistemEğer stok tekrar gelirse ve önerilen ekran kartını alabilirsiniz 12600kf ile yaklaşık 34-35k gibi bir fiyata sistem toplanabilir.
monitör varsa asus tuf ve ya rog strix 3080 den birini bulduğunuzda alırsanız yardımcı oluruzMonitör var eğer ki 3080 alabilirsem iyi olacak sabırla bekliyorum. O zaman 3080lerden birini alabilirsem ona göre haraket ederiz dediğiniz en mantıklısı