300-400 tl mouse önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Numanap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
Bloody r80a denedim 10 günde bozuldu iade kabul etmediler trendyoldan almıştım. logitech idare eder gibi ama pek memnun değilim beklediğimden küçük geldi palm grip değil de daha çok fingertip bir mousemuş. 
Kullanım ofis için olacak 1200 dpi+ olması ve palm grip olması önemli benim için.[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] [/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Wifi veya bluetooth özellikli Sağ tarafına küçük parmağımı koyabilceğim bir mouse arıyorum elime de [/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]ot[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]urma[size=small][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]sı önemli.[/font][/font][/size]
 https://www.monsternotebook.com.tr/pusatmouse/monster-pusat-v7/  pusat v7 mouse bulsam alırdım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ofis için demeseydiniz size Razer Basilisk X Hyperspeed - 409,00 TL bu ürünü önerirdim en iyi kablosuz ürünlerden birisidir hem tuş ömrü hem hız hemde konfor açısından. Ancak bu ve bu tarz ürünler oyuncu mouse ürünleri yani iş için ne kadar idealdir fikrim yok. Seçtiğiniz Monster mouse ürününü alacağınıza bu attığımı alın.

Eğer tamamen iş odaklı kaliteli bir mouse arıyorsanız o zaman bütçenizi biraz daha aşıp piyasadaki en iyi iş odaklı mouse olarak bilinen aşağıdaki 2 ürüne bakabilirsiniz.

1. Logitech MX Master 2S
2. Logitech Mx Anywhere 2S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri