300-500 TL Arası modem önerisi bekliyorum dostlarım..

HakanKorkz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
29 Haz 2019
Mesajlar
53
Tepki
0
Konum
54 | Sakarya
Merhaba dostlarım evim de lanet bir modemim var 3-4 cihaz bağlandı mı? sadece discordan ölçe bildiğim kadarı ile diyorum diğer servislere girip ölçemiyorum 5000 yani 5k ping gösteriyor wifi kapattığım da sıkıntı yok ama açtığım an wifi yine uçuyorum 5bin pinge eğer wifi kapatmazsam bir süre sonra internet komple gidiyor internettim turknet modemim eskiden bozuldu diye kenara koyduğum Türk Telekom modemi bir süre önce Türknet geçiş yaptım modem TP-Link TD-W9970 sorunum modem den düşünüyorum çünkü wifi kapattığım da sıkıntı yok arkadaşlar bir yardımcı olun ailemle sorun yaşıyorum bu konu da turknete geçtiğimizden beri sorun var diyorlar haklı olarak Türk nete olabilir de sorun sanırsam ama modem de bozuk biliyorum servise gitti yapılmadan geri geldi vesaire işte konular çok uzattım kusura bakmayın iyi forumlar dilerim..
 

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Katılım
11 Eki 2017
Mesajlar
41,834
Tepki
4,130
Konum
34 | İstanbul Anadolu
 - Piyasadaki en iyi ürünlerden birisidir. WiFi kalitesi azınlık bir kitleyi memnun etmiyor ama genel olarak oldukça başarılı bir modemdir.

ASUS AC750 veya 51 önerirdim ama pek iyi değiller genel olarak. Antensiz ürün önermem genel olarak her durumda antenli ürünlerden kötüler WiFi konusunda. Birkaç TP-Link ürün var onlarda pek önerebileceğim ürünler değil bu yüzden tek ürün öneriyorum size.
 

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri
Üst