300 - 700 bandında müzik ve kablo kalitesi öncelikli gaming kulaklık önerisi

Zender Kech

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
200-600 tl bandında direk alacağım bir kulaklık tavsiyesi rica edicem.
Ne az verip işimi görsün yeter diyeyim, ne de gereksiz bir özellik yada ufak bir kalite için çok para vereyim.

İleri seviye oyun (ses kasmak)için kısmende yayın için mikrofonu kaliteli
Yüksek seste müzik için kaliteli bir ses 
Yüksek kalitede kablo veya değiştirilebilirkablo özelliği olsun.

Biraz fazla şey istedim ama yoruldum artık inceleme videoları izlemekten. Çünkü net bir öneri yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
200-600 TL nasıl bir aralıktır? Klasman farkı dağ gibi bu böyle olmaz ben size tepe seviyesinden ürün öneririm. 200 TL lik ürünün ses ve genel kalitesi asla 600 TL lik bir ürün ile aynı olmaz. Ayrıca yarın 23 nisan genel indirimler olabilir ve sonraki gün hafta sonu indirimleri var yani bekleyin yarın ve sonraki gün hatırlatın tekrar bakayım indirimde size önerebileceğim en iyi ürün ne söylerim.

KS

Zender Kech

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Geniş bir aralık farkındayım :) ama dediğim gibigereksiz yere çok para vermek istemiyorum, az verip te yarım randıman almak istemiyorum. aslında 300 tl civarı bakıyorum ama kesinlikle al bunu derseniz 600 e kadar çıkacağım. Belirttiğim gibi aradığım nitelik biraz fazlaca  standart bir gaming kulaklık istemiyorum. Yüksek ve kaliteli müzik + gaming kısmende yayın. 
Kulaklık dışarı ses versin önemli değil
Kablosu söküp takılabilir olursa ve ucları altın kaplama olursa mükemmel olur

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Corsair HS70 7.1 Carbon Kablosuz Gaming Kulaklık - 599 TL - Kablo derdin olmasın bari. İndirimde şuan fiyat gayet kaliteli üründür.

Yok biraz daha uygun olsun derseniz kablolu olarak Razer Tiamat 2.2 V2 - 399.00 TL bu ürünü öneririm ama 7.1 yok.

Plantronics RIG 500 PRO 50mm Sürücülü PC Dolby Atmos Oyuncu Kulaklığı - 498,50 TL - Bu ürünü uzun zamandır Site Yöneticimiz Enes Değirmenci kullanıyor ona da ben önerdim. Kaliteli üründür. 7.1 desteği var Dollby Atmos yazılımı ile EQ ve 7.1 ayarı yapılıyor ama Dollby Atmos her oyunda kullanılan bir 7.1 özelliği değil. https://www.dolby.com/us/en/categories/games.html buradan bakabilirsiniz 14 oyunda desteği var.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Evet ürün deneyimimi anlatayım. Yaklaşık 1 yıldır Platronics Rig 500 Pro kullanıyorum. Gerek müzik performansı olsun gerek de oyun içerisindeki performansı mükemmel. Sürücüleri çok sağlam. Dolby Atmos ile birlikte çok çok daha iyi bir hala geliyor. Ergonomi olarakda bahsedeceksek kafada olduğunu bazen unutuyorum. O kadar rahat ve hafif :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri