Logitech ürünleri gibi kaliteli bir ürün istemiş sanırım arkadaş.Logitech benzeri derken hangi modeline benzer?
@MirsatBudak01 kullanıcısının önerdiği MSI Vigor GK20 modelini öneririm.
Klavyeye tıklarken verdiği hissiyattan bahsediyorim birde düğmeler ince olsa çok güzel olurLogitech ürünleri gibi kaliteli bir ürün istemiş sanırım arkadaş.
Öyleyse bu bütçede o olası değil.Logitech ürünleri gibi kaliteli bir ürün istemiş sanırım arkadaş.
MSI ürünü sizi tatmin eder bu bütçeden. Alternatif bakarım.Klavyeye tıklarken verdiği hissiyattan bahsediyorim birde düğmeler ince olsa çok güzel olur
Logitechin g213 klavyesi var 500 tl gözden çıkardım daha ince düğmeli önerebilir misiniz yoksa bu modeli almayı düşünüyorumMSI ürünü sizi tatmin eder bu bütçeden. Alternatif bakarım.
500 TL civarına çıkarsanız CORSAIR CH-9226765-TR K55 RGB Pro - 529 TL veya Cougar VANTAR CGR-WXNMB-VAN - 568 TL bu ürünü tercih edin. Veya daha da çıkarsanız Cougar Vantar AX CGR-WRXMI-VAA - 791 TL bu ürünü alabilirsiniz.Logitechin g213 klavyesi var 500 tl gözden çıkardım daha ince düğmeli önerebilir misiniz yoksa bu modeli almayı düşünüyorum
Teşekkürler hocam ancak ch-922 modeli çok geniş geldi bana g213 almayı düşünüyorum500 TL civarına çıkarsanız CORSAIR CH-9226765-TR K55 RGB Pro - 529 TL veya Cougar VANTAR CGR-WXNMB-VAN - 568 TL bu ürünü tercih edin. Veya daha da çıkarsanız Cougar Vantar AX CGR-WRXMI-VAA - 791 TL bu ürünü alabilirsiniz.
g213 kullanıyorum çok toz tutuyor haberin olsun onun dışında güzel. ben 250'ye almıştım zamanında,500 tl etmez ama işte dolar kuru yüzünden... Neyse ki bir problem oldu mu logitech ya yenisini ya üst modelini yolluyor o yönden çok iyi. Hayırlı olsun şimdidenTeşekkürler hocam ancak ch-922 modeli çok geniş geldi bana g213 almayı düşünüyorum
Corsair diğer klavyelere göre geniş. Alışma sürecinde sürekli elimiz ESC tuşu yerine G1 tuşuna gidiyor. Kullanımı güzel. Işıklandırmaları, tuş basış hissiyatı, tuş yüksekliği ve tuşların mat yapısı gerçekten çok hoş. Ayrıca son derece sessiz bir klavye. Logitech modelini bilmesem de Corsair sizi son derece memnun edecektir.Teşekkürler hocam ancak ch-922 modeli çok geniş geldi bana g213 almayı düşünüyorum