peki alacak mısın bu durumda?Hocam destek tam birşey söylemiyor kaçamaklar ile konuşuyor ütopyaya yolladığınız zaman gerekli şeyler yapılıyormuş fakat eğer sorun çok küçük ise geri gönderme imkanları da varmış değişik bir destekleri var
peki alacak mısın bu durumda?Hocam destek tam birşey söylemiyor kaçamaklar ile konuşuyor ütopyaya yolladığınız zaman gerekli şeyler yapılıyormuş fakat eğer sorun çok küçük ise geri gönderme imkanları da varmış değişik bir destekleri var
Almaktan başka şansım malesef yok alırken belirteceğim ütopya desteğinin test edeceğini umuyorumpeki alacak mısın bu durumda?
Reis siz bu yazının altında sistem parçalarınızın görünme olayını nasıl yapıyorsunuz? profil sekmesinde öyle bir işaret bulamadım.hocam bu fiyata daha iyisi yok. aynı monitörden kullanıyorum. ASUS vq247q1a modelinden geçtim ve resmen gençleştim.
Ghosting yok denecek kadar az, sadece aşırı takıntılı insanlar görür onu da.
Renkler çok canlı ve doğru (asusda sarılar yeşiller çok farklıydı ayar çekmeme rağmen)
IPS panelin görüş açısı avantajı mükemmel.
Asansör sistemi var, yukarı aşağı indirip kaldırılabilir.
İçinden HDMI kablosu çıkıyor fakat normal bir HDMI değil, 2.0 high speed kablo çıkıyor. 165 hz sorunsuz şekilde veriyor.
Ayrıca hemen alınması taraftarıyım, fiyatı yükseltip indiriyorlar sürekli. Alın geçin.
hocam profile tıklayınca imza kısmı var. oraya yazabilirsinReis siz bu yazının altında sistem parçalarınızın görünme olayını nasıl yapıyorsunuz? profil sekmesinde öyle bir işaret bulamadım.
Sağol hocam.hocam profile tıklayınca imza kısmı var. oraya yazabilirsin
Bu monitör görüntü tarafında öne çıkıyor diye Uğur hocam belirtmişti. Diğer monitörler 6 bit Philips ise 8 bit.Dostum bir de şuna bak zamanında Uğur hocam öneriyordu. Ben de ikisi arasındayım hangisi daha iyi bilemiyorum.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıitopya.com
Alma niyetin varsa al.Bende alsammı dedim ama ölü pixel çok çıkıyormuş. Garantisi olurmu bunun?
itopya desteği bahaneler sunup iade yapmıyormuş değişimde aynı şekil şikayetvar itopya ölü pixel yazınca 100lerce sorun cıkıyor ve hepsine boş cevaplar verilmişOradan gelen bir mesaj:
Kutu orijinalliği bozulmadığı takdirde 14 gün içerisinde iade etme hakkına sahipsiniz. Değişim istediğiniz takdirde ürün firma tarafından incelenir sonra sizlere bilgi verilmektedir.
Keyifli ve mutlu günler dileriz
hocam siz olsanız şuan hangisini alırsınız iki monitör arasındaBu monitör görüntü tarafında öne çıkıyor diye Uğur hocam belirtmişti. Diğer monitörler 6 bit Philips ise 8 bit.
Bakalım bugün yarın bende alacağım.Arkadaşlar monitör elime bugün geçti ve görüşlerimi belirteceğim. Hero sistem daha elime geçmediği için eski kasam da testleri yaptım ve ölü pixel çıkarmı korkusuyla açdım herşeyi fakat testlerden sonra hiçbir sorun yaşamadım renk kalitesi monitörün kendisi kesinlikle bu fiyata bence en iyisi olabilir almak isteyen tüm dostlara öneririm
Öneririm hocam şimdiden hayırlı olsunBakalım bugün yarın bende alacağım.