3000-3500TL Monitör Önerisi İstiyorum

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Hocam destek tam birşey söylemiyor kaçamaklar ile konuşuyor ütopyaya yolladığınız zaman gerekli şeyler yapılıyormuş fakat eğer sorun çok küçük ise geri gönderme imkanları da varmış değişik bir destekleri var
peki alacak mısın bu durumda?

TA00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Gigabytr aynı monitör bende var itopya şubesinden satın aldım. Gerçekten f/p olarak fazlasıyla sizi mutlu edebileceğini söyleyebilirim. Tek eksiği dahili hoparlör yok. Bunun için ek alabilirsiniz.

ICARUS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
hocam bu fiyata daha iyisi yok. aynı monitörden kullanıyorum. ASUS vq247q1a modelinden geçtim ve resmen gençleştim.

Ghosting yok denecek kadar az, sadece aşırı takıntılı insanlar görür onu da.
Renkler çok canlı ve doğru (asusda sarılar yeşiller çok farklıydı ayar çekmeme rağmen)
IPS panelin görüş açısı avantajı mükemmel.
Asansör sistemi var, yukarı aşağı indirip kaldırılabilir.
İçinden HDMI kablosu çıkıyor fakat normal bir HDMI değil, 2.0 high speed kablo çıkıyor. 165 hz sorunsuz şekilde veriyor.

Ayrıca hemen alınması taraftarıyım, fiyatı yükseltip indiriyorlar sürekli. Alın geçin.
Reis siz bu yazının altında sistem parçalarınızın görünme olayını nasıl yapıyorsunuz? profil sekmesinde öyle bir işaret bulamadım.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235

Seyamu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Fps özellikle apex için bu ikisinden hangi monitör sence dostum?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Oradan gelen bir mesaj:
Kutu orijinalliği bozulmadığı takdirde 14 gün içerisinde iade etme hakkına sahipsiniz. Değişim istediğiniz takdirde ürün firma tarafından incelenir sonra sizlere bilgi verilmektedir.

Keyifli ve mutlu günler dileriz

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Oradan gelen bir mesaj:
Kutu orijinalliği bozulmadığı takdirde 14 gün içerisinde iade etme hakkına sahipsiniz. Değişim istediğiniz takdirde ürün firma tarafından incelenir sonra sizlere bilgi verilmektedir.

Keyifli ve mutlu günler dileriz
itopya desteği bahaneler sunup iade yapmıyormuş değişimde aynı şekil şikayetvar itopya ölü pixel yazınca 100lerce sorun cıkıyor ve hepsine boş cevaplar verilmiş

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Bu monitör görüntü tarafında öne çıkıyor diye Uğur hocam belirtmişti. Diğer monitörler 6 bit Philips ise 8 bit.
hocam siz olsanız şuan hangisini alırsınız iki monitör arasında

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ben çok bilemem ama genel detayları aynı ve 8 Bit ile 6 Bit arasında görüntü farkı varmış Uğur hocam daha iyi diye öneriyordu. Ben Uğur hocamın önerisine güvenirim ve Philips alırdım.

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Uzun bir arada kalmadan sonra "gigabyte" markasının monitörünü satın aldım elime geçince ölü pixel tarzı birşey yaşayıp yaşamadığımı geldiğim gün bildireceğim

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Arkadaşlar monitör elime bugün geçti ve görüşlerimi belirteceğim. Hero sistem daha elime geçmediği için eski kasam da testleri yaptım ve ölü pixel çıkarmı korkusuyla açdım herşeyi fakat testlerden sonra hiçbir sorun yaşamadım renk kalitesi monitörün kendisi kesinlikle bu fiyata bence en iyisi olabilir almak isteyen tüm dostlara öneririm

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Arkadaşlar monitör elime bugün geçti ve görüşlerimi belirteceğim. Hero sistem daha elime geçmediği için eski kasam da testleri yaptım ve ölü pixel çıkarmı korkusuyla açdım herşeyi fakat testlerden sonra hiçbir sorun yaşamadım renk kalitesi monitörün kendisi kesinlikle bu fiyata bence en iyisi olabilir almak isteyen tüm dostlara öneririm
Bakalım bugün yarın bende alacağım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri