3000-4000 TL Arası Laptop Tavsiyesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak Akar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese merhaba

İlk defa kendi kazandıgım para ile laptop alacagım ve bu konu ile ilgili pek fikrim yok bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

3000-4000 TL arasında League of Legends ve PUBG LITE 'yı düşük orta ayarlada kasmadan +100 fps değerinde oynatabilecek bir laptop tavsiye edebilir misiniz? Araştırma yaptım ama çok bilgi sahibi olmadıgın için kafam cok karıştı. Şimdiden çok teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Burak Akar' Alıntı:
İlginiz için çok teşekkür ederim Ugur bey.

Önemli değil. Bir başka model daha buldum RX 540 kartı var içinde biraz daha iyi bir kart Acer Aspire A515-41G NX.GPYEY.001 Quad-Core A10-9620P 8GB 1TB 2 GB Radeon RX 540 15.6 - 3.591,13 TL ancak işlemci daha alt sınıf ve RAM daha düşük karar sizin. İlk cihazdaki FPS değerleri yeter derseniz onu tercih edin. Yok ben dahada iyisini isterim derseniz bunu alın.

Burak Akar' Alıntı:

Biraz araştırdım ve [font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]MX130 kartı var içinde benim ilk önerdiğim cihazın içinde GT940MX kartı var ve[/font][font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif] Ultra ayarlarda PUBG Lite oyununda ortalama 10 FPS [/font][font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]zayıf bir kart MX130 kartı. A[/font][font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]ma değişken bir durum tabi bu sahne yoğunluğuna göre ve işlemciye göre değişir. 2 üründe de aynı denilebilecek işlemci var. İkiside olabilir hangisini tercih ederseniz.[/font]

KS

Burak Akar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
anladım çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Biraz araştırdım ve https://www.hepsiburada.com/acer-as...-h9bey-005-p-HBV00000JFD95?magaza=Hepsiburada bu bulduğunuz cihazda [font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]MX130 kartı var benim ilk önerdiğim cihazın içinde GT940MX kartı var ve[/font][font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif] Ultra ayarlarda PUBG Lite oyununda ortalama 10 FPS [/font][font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]zayıf bir kart MX130 kartı. A[/font][font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]ma değişken bir durum tabi bu sahne yoğunluğuna göre ve işlemciye göre değişir. 2 üründe de aynı denilebilecek işlemci var. İkiside olabilir hangisini tercih ederseniz.[/font]

Bir ürün daha buldum buradaki tüm cihazlardan çok daha iyi bir kart var içinde MX150 Lenovo IP330 81DE0081TX i5-8250U 8GB 1TB 2GB GeForce MX150 15.6 - 4.151 TL bu kart çok daha iyi FPS değerleri verir size PUBG Lite oyununda. Bu Video Link 'ne tıklayıp Ultra ayarlardaki FPS değerlerine bakabilirsiniz. Çok daha iyi bir tercih benim fikrim.

KS

Burak Akar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hepsini değerlendireceğim çok makbule geçti gerçekten emeğinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri