- Tepki
- 2,986
2.4kya görmüştüm geçen hafta3k satılıyor hocam ve neden değmez diyorsunuz sebebi nedir
2.4kya görmüştüm geçen hafta3k satılıyor hocam ve neden değmez diyorsunuz sebebi nedir
Bende quantum 100 kullanıyorum, bence fiyatına göre pahalı.JBL Quantum 610 alabilirsin. Bende Quantum 800 modeli var mükemmel performansı var . JBL bir çok ürününü kullanıyorum araştırmanı tavsiye ederim . Kendi uygulaması içinden bir çok ses ayarı yapabiliyorsun .
Hayırlı olsun, güzel tercih.Blackshark pro2 beyaz olanı aldım dışarıda kullanmaktan vaz geçtim airpods pro var zaten diyerek
anladım hayırlı olsun şimdidenBlackshark pro2 beyaz olanı aldım dışarıda kullanmaktan vaz geçtim airpods pro var zaten diyerek
o zaman benim önerdiğim razer barracuda alınabilir zaten wireless ve bt olarak da çalışıyor. Eğer dip ses sizin için önemli bir konuysa size o konuda hiç bir marka bazında yardımcı olamam yapabileceğiniz en iyi şey eğer oluyorsa windowstan sesi fulleyip kulaklık üzerindeki ses tekerleğiyle ayar yapmanız olacaktırKonuyu hortlatıcam blackshark pro almıştım eq ayarlamama rağmen dip ses geçmesi amazondan aldığım için gönül rahatlığı ile iade etmiş bulunmaktayım. Başka markalara yönelicem
Konuyu hortlatıcam blackshark pro almıştım eq ayarlamama rağmen dip ses geçmesi amazondan aldığım için gönül rahatlığı ile iade etmiş bulunmaktayım. Başka markalara yönelicem
bu arada kulaklığı aldıktan sonra razerin sitesindeki eşleştirme yazılımıyla eşleştirmeyi sonrasında da razerin sitesinden firmware update ini indirip uygulamayı unutmayın şimdiden hayırlı olsuno zaman benim önerdiğim razer barracuda alınabilir zaten wireless he dip ses sizin için önemli bir konuysa size o konuda hiç bir marka bazında yardımcı olamam yapabileceğiniz en iyi şey eğer oluyorsa windowstan sesi fulleyip kulaklık üzerindeki ses tekerleğiyle ayar yapmanız olacaktır
![]()
Razer Barracuda Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Peki logitech pro x nasıldır ? Hangisi iyidir artık kağıt üstünede inanmamaya başladımo zaman benim önerdiğim razer barracuda alınabilir zaten wireless ve bt olarak da çalışıyor. Eğer dip ses sizin için önemli bir konuysa size o konuda hiç bir marka bazında yardımcı olamam yapabileceğiniz en iyi şey eğer oluyorsa windowstan sesi fulleyip kulaklık üzerindeki ses tekerleğiyle ayar yapmanız olacaktır
![]()
Razer Barracuda Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu arada kulaklığı aldıktan sonra razerin sitesindeki eşleştirme yazılımıyla eşleştirmeyi sonrasında da razerin sitesinden firmware update ini indirip uygulamayı unutmayın şimdiden hayırlı olsunbu arada bu kulaklıkta da dip ses var ama öyle çok değil hatta bu dip ses sadece kablosuz kullanırken kulaklığın bağlanıp bağlanmadığını anlamana yardımcı oluyor hatta micini kullanmadığın zaman kapatırsan normal kullanımda neredeyse dip ses almıyorsun
G733 olabilir ama virtuosonun oyunlarda pek iyi olucağını düşünmüyorumcorsair virtuoso ya da logitech g733 bakın derim.
corsair virtuoso indirimde
![]()
CORSAIR Virtuoso RGB 7.1 Pearl Hi-Fi Surround Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR Virtuoso RGB 7.1 Pearl Hi-Fi Surround Kablosuz Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011224-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
Corsair void elite rgb al geç wirelessPeki logitech pro x nasıldır ? Hangisi iyidir artık kağıt üstünede inanmamaya başladım![]()
Bence onu alana kadar g535 alsın çok daha rahat ama yok benim için ağırlık önemli değil derse düşünülebilirCorsair void elite rgb al geç wireless
Stüdyo kulakligi oldugunu kim soyledi. Oyunlarda neye dayanarak iyi olmayacagini dusunuyorsun cok komik. Oyunlar da ki ses bir kulaklik icin en basit ses verme yolu. Ayak sesleri sadece tiz ses. Virtuoso g733 den daha iyi her konuda sadece konfor acisindan iyi degil o kadar. Ayni sekilde razer kulakliklarina kiyasla oyunlarda aralarinda fark yokG733 olabilir ama virtuosonun oyunlarda pek iyi olucağını düşünmüyorum sonuçta stüdyo kulaklığı
PekiStüdyo kulakligi oldugunu kim soyledi. Oyunlarda neye dayanarak iyi olmayacagini dusunuyorsun cok komik. Oyunlar da ki ses bir kulaklik icin en basit ses verme yolu. Ayak sesleri sadece tiz ses. Virtuoso g733 den daha iyi her konuda sadece konfor acisindan iyi degil o kadar. Ayni sekilde razer kulakliklarina kiyasla oyunlarda aralarinda fark yokzaten nasil bir fark olmasini bekliyorsun anlamis degilim. Ayak sesi verecek 1-1.5k kulakliklardan sonra neredeyse bütün kulakliklar oyunlarda asagi yukari ayni sesleri veriyor.studyo kulakligi ile oyun kulakligi arasinda ki fark ne bilmiyon ama oyunlarda pek iyi olacagini dusunmuyon
![]()
evet ama onu kullanmadığımdan dolayı bir şey diyemeyeceğim ayrıca barracuda nın mobil uygulaması da var oradan da eq ve anc ayarları yapılabiliyorPeki logitech pro x nasıldır ? Hangisi iyidir artık kağıt üstünede inanmamaya başladım![]()
bu arkadaşın ne dediğini anlayan varmı? çünkü ben anlayamadımStüdyo kulakligi oldugunu kim soyledi. Oyunlarda neye dayanarak iyi olmayacagini dusunuyorsun cok komik. Oyunlar da ki ses bir kulaklik icin en basit ses verme yolu. Ayak sesleri sadece tiz ses. Virtuoso g733 den daha iyi her konuda sadece konfor acisindan iyi degil o kadar. Ayni sekilde razer kulakliklarina kiyasla oyunlarda aralarinda fark yokzaten nasil bir fark olmasini bekliyorsun anlamis degilim. Ayak sesi verecek 1-1.5k kulakliklardan sonra neredeyse bütün kulakliklar oyunlarda asagi yukari ayni sesleri veriyor.studyo kulakligi ile oyun kulakligi arasinda ki fark ne bilmiyon ama oyunlarda pek iyi olacagini dusunmuyon
![]()
ayrıca stüdyo kulaklığı dediğimiz kulaklıkların empedansı normal kulaklıklardam yüksektir ve yanında özel ses kartı ya da dac kullanmayı gerektirirStüdyo kulakligi oldugunu kim soyledi. Oyunlarda neye dayanarak iyi olmayacagini dusunuyorsun cok komik. Oyunlar da ki ses bir kulaklik icin en basit ses verme yolu. Ayak sesleri sadece tiz ses. Virtuoso g733 den daha iyi her konuda sadece konfor acisindan iyi degil o kadar. Ayni sekilde razer kulakliklarina kiyasla oyunlarda aralarinda fark yokzaten nasil bir fark olmasini bekliyorsun anlamis degilim. Ayak sesi verecek 1-1.5k kulakliklardan sonra neredeyse bütün kulakliklar oyunlarda asagi yukari ayni sesleri veriyor.studyo kulakligi ile oyun kulakligi arasinda ki fark ne bilmiyon ama oyunlarda pek iyi olacagini dusunmuyon
![]()
razer barracuda dan daha pahalı şu anCorsair void elite rgb al geç wireless
https://www.amazon.com.tr/dp/B07Y2MJRW6?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_7QJAEKKQG5ZP3JZR2SN6evet ama onu kullanmadığımdan dolayı bir şey diyemeyeceğim ayrıca barracuda nın mobil uygulaması da var oradan da eq ve anc ayarları yapılabiliyor
bu arkadaşın ne dediğini anlayan varmı? çünkü ben anlayamadım
ayrıca stüdyo kulaklığı dediğimiz kulaklıkların empedansı normal kulaklıklardam yüksektir ve yanında özel ses kartı ya da dac kullanmayı gerektirir
razer barracuda dan daha pahalı şu an
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,32394269.html
Hemen hemen aynı fiyatları
https://www.amazon.com.tr/dp/B07Y2MJRW6?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_7QJAEKKQG5ZP3JZR2SN6
Hemen hemen aynı fiyatları