3000 TL Bütçeye Kadar Kablosuz Kulaklık Önerisi (Mayıs 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba,
Rahat, terletmeyen, uzun süreli kullanımda ağrı yapmayan, uzun batarya ömürlü bluetooth 5.0 - 5.1 destekli sadece Müzik dinlemek ve film izlemek için kulaklık önerisi yapar mısınız ?
Teşekkürler.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
@ugur.gozaydin @OceanLaB sizin bir öneriniz yok mu hocam ? :p
Anker Soundcore q10 - Öncelikle bu ucuz bir tavsiye olacak fakat.. Ben hayatımda bunun kadar güzel ses veren bir kulaklık görmedim. Özellikle müzikte. Eğer bütçesi düşük olup müzik kulaklığı almak isteyen varsa(oyunda iş görmüyor) bu kulaklığı alabilirler. Aşağıda yeni çıkan Q20 modelini size tavsiye edeceğim.

Şimdi sizin önerinize gelelim hocam. Sony'nin gürültü önlemeli bir modelini tavsiye edeceğim size.

Sony WHH910NB Gürültü Önleyici Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık - 2600TL

Bir diğer marka da Sennheiser tavsiiye edebilirim. Fakat sizin bütçede olan bazı kulaklık modelleri HD350 BT gibi fiyatını hak etmeyecek derecede kötüler. Bazı negatif özellikler barındırıyorlar. Eğer Sennheiser alacaksanız bütçeyi biraz daha arttırıp ve indirim bekleyip en iyi müzik kulaklıklarından olan bu ürünü almanızı tavsiye ederim.

Fakat dediğim gibi biraz pahalı şu anda. 3500-4000 seviyelerine inerse bundan iyisini bulamazsınız.

Sennheiser Momentum 3 Kablosuz Aktif Gürültü Engelleyici Kulaklık (Siyah)

Son olarak bütçenize uygun bir kaç ürün daha tavsiye edeceğim.

AKG N700NC Kablosuz Bluetooth ANC Kulaküstü Kulaklık Gümüş (36 Saat Pil) - 3300TL

Yamaha YH-E700A Kafa Üstü Gürültü Engelleyici Kulaklık Siyah -3500TL

Anker Soundcore Life Q20 Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Aktif Gürültü Önleyici ANC - 40 Saate Varan Şarj Süresi -3000TL

Bu ürünlerin hepsi müzik ve film izlerken sizi başka diyarlara götürecek aletler. Alırken şarj süresi ve inceleme videolarını dikkatli izlemeyi unutmayın. Hayırlı olsun şimdiden

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Önerileriniz için çok teşekkürler hocam. Konu kapanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri