3000 TL SİSTEM ÖNERİLERİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tunahan_Ben

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocalarım arkadaşımda sistemini yenilemeyi düşünüyorda 3000 tl bi bütçe ile ona nası ayarlayabiliriz.
Ve birde daha sonradan upgread yapabilmek istiyor.
Ayrıca arkadaş o kadar da çok rgb sevdalısı değil aydınlatması ledi olsa yeter.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartını RX 570 yaparak bu sistemi satın alabilirsiniz 3085 TL yapıyor.

https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3ad/

Ürün size fps değerinde kötü bir sonuç ile karşılaştırmayacaktır.İleride daha iyi sonuçlar almak için Ram miktarını yükseltebilirsiniz.Bu bütçe de hazır sistem önerisi yapabiliriz ancak.Bu sistemin sizi pişman edeceğini düşünmüyorum.

KS

Tunahan_Ben

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Ekran kartını RX 570 yaparak bu sistemi satın alabilirsiniz 3085 TL yapıyor.  in sizi pişman edeceğini düşünmüyorum.
Arkadaşıma ilettim ama böyle bi sstem bledim bulmuş bende aerocool 400W psu yaparak alabileceğini söyledim büçesinin altındada olduğu için mutlu oldu sistem hakkında sizin düşünceleriniz nedir ?

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim önerdiğim pc için RX 570 kullanılmıştı kendisi 560 modelini tercih etmiş açıkçası neden anlamadım fakat sistemi gayet uyumlu benim önerdiğim sistemde daha fazla fps alma şansı vardı (Ekran kartı etkeninden dolayı)

KS

Tunahan_Ben

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Benim önerdiğim pc için RX 570 kullanılmıştı kendisi 560 modelini tercih etmiş açıkçası neden anlamadım fakat sistemi gayet uyumlu benim önerdiğim sistemde daha fazla fps alma şansı vardı (Ekran kartı etkeninden dolayı)
Söylediklerinizi ilettim sizin önerdiğiniz sistemi alacak fakat arkadaşım fortnite oynamak istiyor o oyunda işlemci ekran kartına darboğaz yaparmı merak etti (açıkcası bende merak ettim) teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ryzen 5 1200 AF işlemcisinin maksimum gücünün yettiği kart sınırı RX 570 kartıdır. Ağır işlemci yükü olan oyunlarda bir miktar darboğaz yapabilir ama ciddi oranda sayılmaz bu durum.

Bilal379

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar başlıktaki gibi 3000 tl fiyat bandında bir sistem toplamak istiyorum ve bu sistemde sadece online rekabetçi oyunlar oynayacağım (cs go cod warzone  hyper scape fortnite falan) 3000 i ortalama 100 tl geçmemde mümkün bu fiyat bandındaki bi sistemle dediğim oyunları ve benzerlerini iyi fps değerleriyle örneğin cs veya valorantı 150 200 civarıyla oynamam mümkün mü  bu sorumu da cevaplarsanız sevinirim                                                                                                                                             
bir de kendi bulduğum bir sistem var https://www.incehesap.com/eclipse-zero-silver-amd-1200-rx570-8gb-ddr4-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46590/

bu sistem yazdığım istekleri karşılar mı     

kusura bakmayın bu konularda çok bilgim yok yazdığım şeyler çok uçuk değerlerse

şimdiden teşekkürler

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]daha doğrusu 5500 gibi bi bütçem var ama ben monitörü[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] 2000 lira olarak düşünüp hata yapıyorum galiba toplam 5000-5500 arası bir bütçeyle monitör dahil yukarıda yazdığım kriterlerde bir sistem önerirseniz çok mutlu olurum.    [/font]

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Teşekkürler[/font]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri