3000 TL ye alınacak parçalar ne olabilir?

KS

Mr.Alperen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
hocam o kadar iyi bir marka değilki
Bu kanıya nereden vardınız bir gerekçe belirtin. Tavyan ülkesinden kötü marka çıkmaz. ASUS, MSI, Gigabyte, SilverStone vs. teknoloji namına neredeyse her firma orada. Hepsi tavyan markası. Marka iç yapısı ve genel özellikleriyle gayet F/P oranı yüksek ürünler yapan firmalardan birisi. PSU için konuşacak olursam oda 5 akım koruması, kaliteli ki Japon markası kapasitör ve kondansatörleri olan oldukça iyi bir F/P ürünüdür.

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Bu kanıya nereden vardınız bir gerekçe belirtin. Tavyan ülkesinden kötü marka çıkmaz. ASUS, MSI, Gigabyte, SilverStone vs. teknoloji namına neredeyse her firma orada. Hepsi tavyan markası. Marka iç yapısı ve genel özellikleriyle gayet F/P oranı yüksek ürünler yapan firmalardan birisi. PSU için konuşacak olursam oda 5 akım koruması, kaliteli ki Japon markası kapasitör ve kondansatörleri olan oldukça iyi bir F/P ürünüdür.
araştırdım hocam çok bilmediğim konuları araştırıp yorum yapıyorum çoğu kişide o kadar iyi bir marka olmadığını belirtmiş ama siz daha iyi bilirsiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Son düzenleme:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
araştırdım hocam çok bilmediğim konuları araştırıp yorum yapıyorum çoğu kişide o kadar iyi bir marka olmadığını belirtmiş ama siz daha iyi bilirsiniz
Hayır birde alınmaz dediğiniz Aerocool PSU yerine gitmişsiniz Rampage PSU önermişsiniz. Bu nasıl bir durum ben anlamadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri