3000TL Ps 5 wired/wireless kulaklık önerisi (Mayıs 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buğra Sümertekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Selamlar, bir ps5 kullanıcısıyım fakat aradığım kulaklığı bir türlü bulamadım. Geçtiğimiz aylarda arctis 7p ve g733 deneyip memnun kalmadığım için iade etmek zorunda kaldım. Her tür oyunu oynuyorum ama ağırlıklı call of duty ve story modlu oyunlardayım. Sık sık müzik dinlerim ama önceliğim oyun için bir kulaklık. Bütçem max 3000 civarı (Azcık aşabilirim belki). Şuan aklımda Arctis 7p+, Arctis pro+gamedac(indirime girerse) ve Asus Rog Theta(indirime girerse yada ucuza bulabilirsem) var ama her türlü öneriye açığım. Wired/Wireless hiç farketmez yeterki kafama taktığımda rahatsız etmeyecek, wired ise kablosu yeterince uzun(zaten konsolun dibinde oturuyorum) ve kumaş ped seçeneği olan bir kulaklık olsun.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Arctis 7p+, Arctis pro+gamedac(indirime girerse) ve Asus Rog Theta(indirime girerse yada ucuza bulabilirsem)

Yukarıda bahsi geçen 3 üründe başarılı kulaklıklardır. THETA biraz ağır olsa da ses anlamında bir tık öndedir. Arctis PRO+ Gamedac üründe oldukça başarılı bir üründür. Özetle tercih edebilirsiniz bu 3 ürünü.

Alternatif bakacağım ama bu piyasaya çok fazla ürün girmiyor öyle. Computex fuarı vardı aslında tanıtılırsa yeni ürünler orada tanıtılır. Mesela ASUS 500Hz 24" TN panel monitör gösterdi. Belki yeni kulaklıklar vs. gelebilir yıl sonuna doğru. Çok incelemedim aslında belki tanıtılan ürünler vardır ama emin değilim bekleyin diyemem bu yüzden.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
HyperX Cloud Orbit S denemiş miydiniz? Ben konsolda denemedim ama PC üzerinde kısa süreli denemiş birisi olarak oldukça başarılı bulmuştum ürünü bir kontrol edin isterseniz. Piyasada 2700-3400 TL arasına bulunabiliyor.

Ayrıca Sennheiser GSP 500 veya 600 ürünleri de başarılı kulaklıklardır denenebilir.

KS

Buğra Sümertekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim araştırmalarımı yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri