Hocam mouse kulaklık konuları da açtım bakarsanız sevinirim biraz daha üst seviye bütçeyi zorlamadan önerdiğiniz klavye daha var mı![]()
GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 417,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam iyi kötü bi mekanik klavye ne kadardan başlıyor![]()
Rampage BYGAME-K2 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage BYGAME-K2 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage BYGAME-K2 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 638,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
500 Civarı ama onlarda kalitesiz oluyor pek iyi sayılmazlar.Hocam iyi kötü bi mekanik klavye ne kadardan başlıyor
500 civarıHocam iyi kötü bi mekanik klavye ne kadardan başlıyor
Hocam değer mi dayanıklı mıdır100 TL daha koy bunu al dostum.
![]()
Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi
Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
100 TL farka değer.Hocam değer mi dayanıklı mıdır
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...q-gaming-oyuncu-mekanik-fiyati,256466067.html hocam bu nasıldır100 TL farka değer.
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...q-gaming-oyuncu-mekanik-fiyati,256466067.html hocam bu nasıldırBiraz daha çıkarsan mekanik olarak da bu var.
![]()
Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 920,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hiç bilmediğim bir ürün. Bence üstüne koyup Lenovo alınabilir
Markası bile belli değil dostum.