- Tepki
- 0
Ekran kartı olarak 3060 mı yoksa amd radeon rx6600 mü?
Fiyatta bir probleminiz yoksa 3060.Ekran kartı olarak 3060 mı yoksa amd radeon rx6600 mü?
Bütçeye göre en uygunu bulunur hocam.3060 ama hangi markanın olduğunu bende araştiriyorum
eğer bütceniz varsa nvida tercih edin hocamEkran kartı olarak 3060 mı yoksa amd radeon rx6600 mü?
Valla 7k ya buldum ei istersen atim linki3060 ama hangi markanın olduğunu bende araştiriyorum
Link atabilirmisn kardesim?Bende inno3d twin x2 düşünüyorum sanırım siparişi verecem fiyat olarak en uygun o var.
saf güç olarak 6600 daha önde fakat eğer yazılım falan dersen nvidia daha iyi tabi ki. ama şöyle bir şey de var amd de artık fsr ve sam ile çok güzel performans artışı veriyor.Ekran kartı olarak 3060 mı yoksa amd radeon rx6600 mü?
Ya şöyle ben nvidia yı tercih ediyorum oyunlarda kil alınca felan kayıt kesitleri alıyor sadece o özellik içinsaf güç olarak 6600 daha önde fakat eğer yazılım falan dersen nvidia daha iyi tabi ki. ama şöyle bir şey de var amd de artık fsr ve sam ile çok güzel performans artışı veriyor.
Olur at bi bakayimValla 7k ya buldum ei istersen atim linki
Olur at bi bakayimlink alamadım
yani o özellik için sırf daha fazla ödenir mi bilemem illa ki onu yapan yazılımlar vardır. eğer bütçen varsa 3060 al eğer yoksa 6600 alYa şöyle ben nvidia yı tercih ediyorum oyunlarda kil alınca felan kayıt kesitleri alıyor sadece o özellik için
Söyle benn fortnite oyuncusuyum oyunu ekran kartı yüzüne bıraktım sence hangisi daha ei olur yani ben gidip 2 k fazla verip 3060 da alabilirimyani o özellik için sırf daha fazla ödenir mi bilemem illa ki onu yapan yazılımlar vardır. eğer bütçen varsa 3060 al eğer yoksa 6600 al
Evet yokmu artıran motivasyona ihtiyacımız varFiyatı iyiyken bence 3060 alın kaçırmayın.
Valla bende para yok varmı söle zengin hayrına paaa verecekEvet yokmu artıran motivasyona ihtiyacımız var
Dolar dünden bugüne 5kr civarı artmış yanlış görmediysem. Böyle devam ederse ilerde 10k ya satılırken keşke alsaydım deme ihtimaliniz var.Evet yokmu artıran motivasyona ihtiyacımız var