15k, belki 16 zorlayabilirim.Bütçe ne kadar?
Sistem öneri;15k, belki 16 zorlayabilirim.
Bu ürün 12400f yapıldıginda 15.500e geliyor. Sizce alinirmi yoksa Taner hocamın çıkaracağı sistemlerimi beklemek gereklihttps://www.gamegaraj.com/urun/silver-5t12-rtx3060/ 12400f yapılarak alınabilir, psu güzel değilmi? Ayrıca anakartı bilmiyorum.
Taner hoca böyle bir sistem çıkarırmı bilemem giriş sekment çıkaracak.Bu ürün 12400f yapıldıginda 15.500e geliyor. Sizce alinirmi yoksa Taner hocamın çıkaracağı sistemlerimi beklemek gerekli
Ne kadar yani fiyatıTaner hoca böyle bir sistem çıkarırmı bilemem giriş sekment çıkaracak.
10k altına çıkar heralde giriş.Ne kadar yani fiyatı
Kesin çıkaracak mı yada size uyacak mı orası sıkıntı. Yukarıda atılan Gamegaraj sistemi 12400F ile güzel olur.Bu ürün 12400f yapıldıginda 15.500e geliyor. Sizce alinirmi yoksa Taner hocamın çıkaracağı sistemlerimi beklemek gerekli
Anakart ve psu su iyimi?Kesin çıkaracak mı yada size uyacak mı orası sıkıntı. Yukarıda atılan Gamegaraj sistemi 12400F ile güzel olur.
Kim ne derse desin iyi değil. Uzun vadede sıkıntı yaratır.Anakart ve psu su iyimi?
Uzun vadede sorun yapar mı bilmiyorum ama o kadar kaliteli değil.Anakart ve psu su iyimi?
Kanka bulduğunu al çünkü piyasa baya artacak yine. Sonra almadım diye üzülürsün. 10k laptop aldım pahalı dediler. 6 ay kullandım 15 e sattım. Bakma sen al1 aydan fazla olacak kafayı yemek üzereyim. Tam da sistem alacağım sırada piyasa durmuş durumda.
Öneriniz varsa beklemeden almaya hazırım.
Ne zaman gelir tahmini bir tarih verebilir misiniz? Yakın zamanda bilgisayar alacağım güzel bir şey almak istiyorum yoksa ULTIMA-5500 alacağım. İçinde ne olacak belli mi?Yakında kampanyalar gelir hocam biraz daha sabretmekte fayda var. Bence
Ne zaman gelir tahmini bir tarih verebilir misiniz? Yakın zamanda bilgisayar alacağım güzel bir şey almak istiyorum yoksa ULTIMA-5500 alacağım. İçinde ne olacak belli mi?