3060Ti Mı 6700Xt Mi Ve Neden?

xeonn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

arkadaşlar bütçem 9k civarı 3060ti mı 6700xt mi önerirsiniz işlemcim i5 10600k 1080p monitörüm var

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
6700XT Daha güçlü bir kart. Ben onu tercih ederdim. PSU nedir ?

KS

xeonn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
6700XT Daha güçlü bir kart. Ben onu tercih ederdim. PSU nedir ?
hocam 650w bronze sertifikalı bir psu var fakat kaliteli değil 2 yıl kadardır onunla idare ediyorum şuan psu için bütçe ayıramam

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
hocam 650w bronze sertifikalı bir psu var fakat kaliteli değil 2 yıl kadardır onunla idare ediyorum şuan psu için bütçe ayıramam
İki kart içinde yeterli , dediğim gibi 6700XT daha güçlü ve ben onu tercih ederdim. Bazı kullanıcıların AMD kartların nadirde olsa verdiği hatalar yüzünden Nvidia seçme durumu var , size kalmış.

KS

xeonn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İki kart içinde yeterli , dediğim gibi 6700XT daha güçlü ve ben onu tercih ederdim. Bazı kullanıcıların AMD kartların nadirde olsa verdiği hatalar yüzünden Nvidia seçme durumu var , size kalmış.
hocam peki asus mu powercolor mu şuan asus daha ucuz asusunda soğutma bloğu gayet iyi
şuan almayı düşünüyorum piyasa hiç sağlam değil

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
hocam peki asus mu powercolor mu şuan asus daha ucuz asusunda soğutma bloğu gayet iyi
Ucuz olanı alın , çok fark olmaz. Red Devil tepe modellerden diye biliyorum ama sonuçta soğutma farkı var.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sistemde ne yapacaksınız? Hangi oyunlar?

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62

arkadaşlar bütçem 9k civarı 3060ti mı 6700xt mi önerirsiniz işlemcim i5 10600k 1080p monitörüm var
Hocam ben 6700 xt alırdım, bu powercolor modeli bu ara çok çıkıyo karşıma bende biraz araştırdım kullanıcılardan hiç kötü yorum görmedim. Soğutma performansı da çok iyiymiş. İncelemelerine de baktım. Ama alınır mı o nokta da hala korkularım var, geçen yine böyle bi sohbet de sormuştum cevaplayan arkadaşlar powercolor u tercih etmemişti.

KS

xeonn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sistemde ne yapacaksınız? Hangi oyunlar?
gec cevaplıyorum kusura bakmayın rainbow 6 cs go hikayeli oyunlarım var onlari oynayacağım

Hocam ben 6700 xt alırdım, bu powercolor modeli bu ara çok çıkıyo karşıma bende biraz araştırdım kullanıcılardan hiç kötü yorum görmedim. Soğutma performansı da çok iyiymiş. İncelemelerine de baktım. Ama alınır mı o nokta da hala korkularım var, geçen yine böyle bi sohbet de sormuştum cevaplayan arkadaşlar powercolor u tercih etmemişti.
benimde gönlüm onda fakat asus tercih ediyorum 600-700 lira kadar daha ucuz suan ve asusunda soğutma bloğu iyidir bugün alacağım kartımla ilgili bir durum var onu bekliyorum inşallah bugün içinde hallolur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri