- Tepki
- 889
Acaba merak edilen soru ?Acaba arkadaşın kasası ne 360 sığıcak mı?
Acaba merak edilen soru ?Acaba arkadaşın kasası ne 360 sığıcak mı?
Evet ikiside başarılı ürünler ben nzxt den yana kullanıcam. Sistemimdeki sıvı soğutmayı satıpNzxtler güzel zaten ben hiç sıvı soğutma kullanmadım ama lian li de iyidir
Nzxt daha prestijli daha class geliyor bana da arada pek fark yok zaten.Evet ikiside başarılı ürünler ben nzxt den yana kullanıcam. Sistemimdeki sıvı soğutmayı satıp
Rgb den kastınız ışık mı? Işıksız da kabulum bir link atarsanız bakmak istiyorumKullanımınıza bağlı ama güzel bunu almayın çünkü RGB olmayan versiyonuyla baya fiyat farkı var.
Önerilenlere açığım daha seçmedimAcaba merak edilen soru ?
Evet ışıksız.Rgb den kastınız ışık mı? Işıksız da kabulum bir link atarsanız bakmak istiyorum
Kasanın kaç MMye kadar sıvı soğutma destekliyor ?Önerilenlere açığım daha seçmedim
Kasa seçmedim daha önerinizi not eder ölçüsüne göre alayımKasanın kaç MMye kadar sıvı soğutma destekliyor ?
Ben kasaları çok bilmem ama bütçe varsa NZXT H7 flow önerebilirim biraz daha düşük bütçede Dark guardian önerebilirim H7 bence en iyi görünüşlü kasalardan biri.Kasa seçmedim daha önerinizi not eder ölçüsüne göre alayım