3080 de güzel tercih, 7000 serisi 3080 den pahalı olabilir.Kararımı amdnin yeni kartları değiştircek sanırım
O kadar emin olmayın beyler AMD bence büyük bir sürpriz yapacak40 serisini geçeceğini sanmıyorum. Geçsede geçemez.
40 serisinden saf performans olarak öne geçebilse bile 3.0 dlss onu 2 ye katlayabilir. Tabi amd fsr yi geliştirirse ne olur bilemeyiz.O kadar emin olmayın beyler AMD bence büyük bir sürpriz yapacak
Ya bana kalırsa 2-4 fps üstünlüğü gereksiz nvidia 2-4 fps daha fazla vercek tahminşmce ama optimize et sen kartını boş yere hata vermesin ayrıyetten yayıncılık yapanlar içinde bu kartı güçlendir mesela ben yayınımı video kayıtımı kartıma veriyorum fps kaybım 30-40 oluyo yayıncıların coğu nvidia kart kullanıyo buda benş kıllandırıyoO kadar emin olmayın beyler AMD bence büyük bir sürpriz yapacak
Adamda hali hazırda am4 var sadece işlemci ve ekran kartı değişerek performans arttırmak istiyor sadece oyun oynayacak biri için 5800x3d hala en iyi işlemci ama gerek yok 5800x yeticek sadece 3070 alsa yeterli
3080 bekleyebilirsin indirim takip et indirimlerde 3070 fiyatına bulabiliyorsun 3080iYada diyorumki biraz daha bekleyip 3080 mi alsam
Zaten amdnin nvidia dan az satılmasınız sebebi yazılımı. Onuda düzeltirse nvidia almak için sebep kalmıyor.Konuda çok geride kaldım okumadım ama 7000 serisi yazılım sorununu tamamen çözüp F/P olsa Nvidia yı elemek için yeter.
tamam demeye çalıştığım şeyler bunlar zatenYa bana kalırsa 2-4 fps üstünlüğü gereksiz nvidia 2-4 fps daha fazla vercek tahminşmce ama optimize et sen kartını boş yere hata vermesin ayrıyetten yayıncılık yapanlar içinde bu kartı güçlendir mesela ben yayınımı video kayıtımı kartıma veriyorum fps kaybım 30-40 oluyo yayıncıların coğu nvidia kart kullanıyo buda benş kıllandırıyo