Uğur şimdiden selam ve çok sordum kusura bakmayın, şu black friday indirimlerini bekliyorum o zamana kadar araştırma yaptım da şuan trednyolda palitler indirime girdi 6500 civarına düştü öncelikle tecrübelerinize dayanıp beklemeli miyim? daha düşer mi cuma günü filan yoksa stok biter diyip almak mı gerek?
Okuyup anladığım kadarıyla bir bunları bulabildim. Anakart ssd vb şeyleri ucuza bulmak istiyorum ama anlamadıgım şeyler. SSD nin okuma yazma hızı yüksek olsa 500 gb yeter sanırım 1 tb da harici alınabilir ya da öneriniz ne olur? Anakart tavsiyenize açığım, işlemci olarak 3600xt ile 3600x arası bir fark var mı çok 20 tl gibi bir fark vardı ondan xt seçtim. Güç kaynağı aklıma bir şey gelmiyor onu da tavsiye ederseniz sevinirim.
1500 tl civarında bir ıps monitör de bulabilirsek bana bu donanımlarla güzel gidebilecek o da çok yardımcı olur fiyatlarda esneme payı olabilir genel bir bütçe yok ama çok kaliteli olsun uçayım değil de fiyat performansa yönelik olursa iyi olur
1500 tl civarında bir ıps monitör de bulabilirsek bana bu donanımlarla güzel gidebilecek o da çok yardımcı olur fiyatlarda esneme payı olabilir genel bir bütçe yok ama çok kaliteli olsun uçayım değil de fiyat performansa yönelik olursa iyi olur