3070 li sisteme tavsiye monitor 27inch tavsiyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Selametle16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bir sorum daha olucak kulaklik konusunda astro A50 wireless tavsiye edermisiniz yurt disindan 2k ya gelecek

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Astro markası çok kaliteli ürünleri olan üst düzey bir markadır. Alabiliyorsanız öneririm ama 2000 TL bandına farklı ürünlerde önerebilirim buradan veya yurtdışından isterseniz?

KS

Selametle16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
A50 yi 2.k ya verecek wireless modelini trde çok farklı fiyati birde hiç incelemesi yok o yüzden kararsiz kaldım fiyatida trde çok yüksek pc ve ps4 uyumlu olan sizce 2k fuyat olarak iyimi vede oyunda yerli olurmu

ya bu arkadaşımda var o yüzden bu fiyata qlacagim ama bilmediğim için sorayim dedim diger bahsettiğim kulaklik virtiosu dan iyimidir aralarinda 600 tl fark var ama sıfır fiyatları virtiosu 2.k A504k gorunuyor qma fiyat olarak değilde performans olarak nasil A50 2k ya almak mantiklimi yani onu soruyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
A50 Wireless ürününün yurtdışı incelemelerine daha öncesinde bakmıştım zaten şimdi tekrar baktım 5 üzerinden 4 ortalamasında. A50 ürününde harici amfi var o yüzden 2K civarındaki kulaklık artı amfi diye düşünün. Alınır yada alınmaz demiyorum karar sizin ama ben Corsair Virtuoso yerine tercih ederdim. Siz bana şu kadar Dolar yada Euro geliş maliyeti hariç bütçe verirseniz alternatiflere bakabilirim.

KS

Selametle16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bana komple 2.k ya gelecwk cihaz harici amfi olqyini bilmiyorum A50 de amfi içinde dedi arkadas kisaca virtuoso bana tl bazında 1.4k ya A50 2k ya gelicek ben en fazla 2k bütçe ayirdim bu ise qyrica vortex klavye de varmis hatta ikisini A50+vortex mekanik klavye trde yok ikisini 2.6k ya verecek mantiklimi sizce ? Bilgim olmadığı için soruyorum malum pahali parcalar pişman olmak istemiyorum sonrasında klavyeyle 2.6 dedi sadece A50ye 2.k dedi

Bu fiyati hak eden bir ürünmu yani bnm olayim o kaliteli uzun ömürlü ses kalitesi vs hiçbir video yok trde bununla alakalı ama yurt dışı çok video var genelde iyi deniyor ama size danışmak istedim klavye içinde iyi deniyor yurt dışı sitelerde onuda size sorayım dedim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
A50 de amfi içinde evet o yüzden fiyatı biraz daha pahalı demiştim ben zaten. Harici amfi derken kulaklığa ek olarak demek istedim. Klavye için modelini vermediğiniz için emin değilim ama klavyeyi ayrı alın derim. Kulaklığın ülkemizde satışı yok o yüzden incelemesi yok. Alınabilir dediğim gibi 5 üzerinde 4 puanı almış 5-6 inceleme yapan yere baktım. Karar sizin.

KS

Selametle16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Vortec poker Bluetooth swich modeli klavye bu arada kulakligi aliyorum size güveniyorum bu konuda klavye 600 dedi bana bilginiz varsa onuda alacagim

suan tek eksiğim mause vede klavye kaldı ama sistem 25k yi gecti (())

birde mause ped ne alacağız?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kulaklık konusunda sadece fikir verdim sorumluluk almam karar size ait. Kulaklık kişisel bir şeydir deneyim herkese faklı yansır. Ben denemedim markayı biliyorum kaliteli incelemelerin genel ortalamasına baktım ciddi bir olumsuzluk belirtilmemiş. Yani genel anlamda alınabilir alınmaz değil. Ben olsam Corsair yerine alırdım ama bu benim fikrim. Son karar size ait.

Klavyeye baktım bence başka ürün bakın.

Mouse ve Mousepad için toplam bütçe vermeniz gerekiyor.

KS

Selametle16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1000 1500 arasi kalvye olarak apex3 mUse olarak rival 600 nasil yada sizin tavsiyeleriniz nedir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben durumu net olarak anlamadım maks. 1.5K Klavye ve Mouse için mi? Eğer öyle ise aşağıdakileri alın geçin.

ASUS TUF Gaming K7 Optik Mekanik - 899 TL - Piyasadaki en iyi klavyelerin başında gelir. Anahtar teknolojisi en son teknoloji optik yani lazer yapıdadır. En hızlı anahtardır ve en uzun ömürlü anahtardır.

Mouse : Roccat Kova AIMO RGB Siyah - 377 TL / Roccat Kova AIMO RGB Beyaz - 377 TL - Çok kaliteli bir markadır. Yazılım ve ürün olarak bu ürünü alın geçin derim. ROCCAT® Kova AIMO buda sitesi detayları için bakabilirsiniz.

Mousepad : XPG Battleground XL Prime RGB Kumaş Mousepad - 299 TL - Piyasadaki en iyi F/P oranı yüksek Mousepad ürünüdür.

Toplamda 1.575 TL yapıyor. Kaliteli bir kombin yapmış olursunuz.

KS

Selametle16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
iyi gunler gecen gün tavsiye ettiğiniz minitoru aldim sistemi dun topladık bugun ekran ayqri yaparken ya yqnlis birsey yaptım yada bilmiyorum neden oldu kisaca monitorun tam ortasında mavi bir çizgi belirdi Ne yapmam gerekir acaba gigabyte 27inc monitoru aldim ilk kurulumda yoktu cizgi ekran ayari yaparken ters birseymi yaptım acaba bilgi verirseniz çok sevinirim tskler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Monitörün kendisinde bir sorun olabilir. Kablolarıda kontrol edin. Kablo değilse Gigabyte destek ile veya aldığınız yer ile iletişime geçin. Belki kargoda bir şey olmuştur.

KS

Selametle16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartının kablosunu çıkararak açtım monitoru açılışta yazan gigabyte yazisindada çizik vardi yukarıdan aşağı sekilde monitor 2gun once geldi zaten neden olabilir sizce ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Monitör 2 gün önce geldi dediniz ilk geldiği zaman var mıydı yoksa yeni mi oldu? Eğer yeni olduysa ayarlardan hertz ve ms hızını ayarını düşürüp deneyin. Eğer sorun çözülürse 2 şeyden olabilir ya kablo ya monitörde bir arıza.

KS

Selametle16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dedigim kablosuz duz monitor olarak açtım yine vardi sadece güç kablosu takılıyken ekran sadece açılıyor o an da gigabyte yazısında dikey gorunuyor farklı bir kasaya takip denesek hatanın nerde olduğu anlaşılır?

bu arada bios ekranındada gorunuyor dikey cizgi onada baktim yani

KS

Selametle16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Umarim bir sorun olmaz itopyadan çok şikayet varmis bu konuda hemen geri dönüş olurmu sizce

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Emin değilim ama monitörde bir sorun olduğu belli. Sorun çıkartacaklarını sanmıyorum. Sonuçta 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri