KS
- Tepki
- 7
- Konu Sahibi
isvicredeyimalmanyadamı yasıyorsunuz hocam?
isvicredeyimalmanyadamı yasıyorsunuz hocam?
hocam ordan fıyat arastırması yapabıleceıgmız bır akakçe tarzı sıte varmı? almanyada idelao kullanıyordum amaisvicredeyim
Bilmiyorum pek ama burası olabilir sanırım. https://www.toppreise.ch/dehocam ordan fıyat arastırması yapabıleceıgmız bır akakçe tarzı sıte varmı? almanyada idelao kullanıyordum ama
hocam sizde ben herhangi bişr sorun gormedım. 67 derece gayet normal bır deger benceBilmiyorum pek ama burası olabilir sanırım. https://www.toppreise.ch/de
Fiyat açıkçası okadar önemli değil sorunum gidecekse yeni anakartla ama işte anlamadığım için birşeye bakamıyorum
Yok derecek şu an zaten gayet iyi çözemedimiz olay fps düşüşleri hiç düzgün oyun oynanmıyor sadece fps drop değil çok sık hafif takılmalar da oluyor oyundahocam sizde ben herhangi bişr sorun gormedım. 67 derece gayet normal bır deger bence
Yani demek istediğimi sürekli yineliyorum kusura bakmayın aynı sistemle adamlar 1440p de düşük ayarlarda 300 fps e kadar oynuyorlar biyerlerde kesin bir sorun bar ama nerdehocam sizde ben herhangi bişr sorun gormedım. 67 derece gayet normal bır deger bence
ram kaç gb hocam sizde suan kı sıstemınız nedır detaylı yazarmısnızYok derecek şu an zaten gayet iyi çözemedimiz olay fps düşüşleri hiç düzgün oyun oynanmıyor sadece fps drop değil çok sık hafif takılmalar da oluyor oyunda
Amd Ryzen 7 5800x 3800 MHz 8çekirderam kaç gb hocam sizde suan kı sıstemınız nedır detaylı yazarmısnız
hocam suankı anakartınız nedır? belkı depolamanızda sorun olabılır. anakarttan oldugnu düşündüren ne size sistemdekı parcaların kullanım degerlerıne baktınızmı aynı oynda aynı yerde?Amd Ryzen 7 5800x 3800 MHz 8çekirde
Nvidia Rtx 3070 8gb
Ram 16gb
birde bende Windows 11 vardı ondan oluyordur belki diye 10 a düşürdüm değişen bişey olması
İlk sayfada atmıştım resmi abi diğer abiler de sormuşlardı anakartı ama öyle b550 gibi hiçbiryerde kod yazmıyor istersen bir bakabilirmisin birinci sayfaya hepsi yazıyordu o resimdehocam suankı anakartınız nedır? belkı depolamanızda sorun olabılır. anakarttan oldugnu düşündüren ne size sistemdekı parcaların kullanım degerlerıne baktınızmı aynı oynda aynı yerde?
hocam sizin sisteminiz Komple Asus Rog Strix hgazır kasa mı?İlk sayfada atmıştım resmi abi diğer abiler de sormuşlardı anakartı ama öyle b550 gibi hiçbiryerde kod yazmıyor istersen bir bakabilirmisin birinci sayfaya hepsi yazıyordu o resimde
Evet hazır kasahocam sizin sisteminiz Komple Asus Rog Strix hgazır kasa mı?
Hocam 300 fps alıyorlar dedigniz video linki vs varmi ayni sistemmi tamamen
Siz ilk basta 4070 ti yazmamismiydiniz
Yok 3070 demiştim hatta benim beraber oynadığım bir arkadaşım 2000 serisi ekran kartıyla benden çok daha iyi değerler alıyor azönce onunla da konuştuk bu anakart muhabbetini. Bana kartımın 3.0 ise onunda çok etkisi olacağını söyledi ve 4.0 destekleyen bir anakart almamı söyledi kafam allak bullak olduSiz ilk basta 4070 ti yazmamismiydiniz
Eger pubg ye göre kiyasliyorsaniz harita kisi sayisi konum vs etkisi cok var. Kaldiki pubg optimazson olarak kötü bir oyun