Yardım 3070 Sistemde Performans Düşüklüğü

KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
hocam sizde ben herhangi bişr sorun gormedım. 67 derece gayet normal bır deger bence
Yani demek istediğimi sürekli yineliyorum kusura bakmayın aynı sistemle adamlar 1440p de düşük ayarlarda 300 fps e kadar oynuyorlar biyerlerde kesin bir sorun bar ama nerde

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
483
Amd Ryzen 7 5800x 3800 MHz 8çekirde
Nvidia Rtx 3070 8gb
Ram 16gb

birde bende Windows 11 vardı ondan oluyordur belki diye 10 a düşürdüm değişen bişey olması
hocam suankı anakartınız nedır? belkı depolamanızda sorun olabılır. anakarttan oldugnu düşündüren ne size sistemdekı parcaların kullanım degerlerıne baktınızmı aynı oynda aynı yerde?

KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
hocam suankı anakartınız nedır? belkı depolamanızda sorun olabılır. anakarttan oldugnu düşündüren ne size sistemdekı parcaların kullanım degerlerıne baktınızmı aynı oynda aynı yerde?
İlk sayfada atmıştım resmi abi diğer abiler de sormuşlardı anakartı ama öyle b550 gibi hiçbiryerde kod yazmıyor istersen bir bakabilirmisin birinci sayfaya hepsi yazıyordu o resimde

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
483
Hocam 300 fps alıyorlar dedigniz video linki vs varmi ayni sistemmi tamamen

KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Siz ilk basta 4070 ti yazmamismiydiniz

Eger pubg ye göre kiyasliyorsaniz harita kisi sayisi konum vs etkisi cok var. Kaldiki pubg optimazson olarak kötü bir oyun
Yok 3070 demiştim hatta benim beraber oynadığım bir arkadaşım 2000 serisi ekran kartıyla benden çok daha iyi değerler alıyor azönce onunla da konuştuk bu anakart muhabbetini. Bana kartımın 3.0 ise onunda çok etkisi olacağını söyledi ve 4.0 destekleyen bir anakart almamı söyledi kafam allak bullak oldu :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri