neee neeeee nerden duydun bu bilgiyi acaba yapma nolurekran kartında 8gb vram var o yüzden 1080p den başka çaresi yok gibi duruyor
neee neeeee nerden duydun bu bilgiyi acaba yapma nolurekran kartında 8gb vram var o yüzden 1080p den başka çaresi yok gibi duruyor
hocam ekran kartının yanında destek tutacağı geldi ekstradan zatenHocam parçalar gelip kurulumu yaptıktan sonra ölçüleri alıp böyle bir ürün almanızı tavsiye ederim ekran kartlarının sarkma yapmasını önlüyor.
Ekran Kartı Tutacağı-Gpu Tutucu- Gpu Sarkma Önleyici-Gpu Holder Fiyatları ve Özellikleri
Ekran Kartı Tutacağı-Gpu Tutucu- Gpu Sarkma Önleyici-Gpu Holder en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
hocam aydınlatın beni lütfen neden böyle bir tepki verdinizneee neeeee nerden duydun bu bilgiyi acaba yapma nolur
hayırlı olsun şimdidentekrardan teşekkür ederim hocam yanlış bir yoldan döndürdünüz![]()
ben yaşadığım şeyi söylüyorum kesinlikle kulaktan dolma bir bilgi değilneee neeeee nerden duydun bu bilgiyi acaba yapma nolur
Hocam sıvı soğutucu olarak ne aldınız.hocam ekran kartının yanında destek tutacağı geldi ekstradan zaten
hocam aydınlatın beni lütfen neden böyle bir tepki verdiniz
daha sıvı soğutma istemedim hocam attıklarınızı kontrol ediyorumHocam sıvı soğutucu olarak ne aldınız.
Artic 280mm aldıysanız iptal edin. Artic dark maxima v20 kasaya bi tık büyük geliyor teknobiyotike sordum normal 280mm olur dediler.
![]()
Cougar AQUA 280 CGR-AQUA-280 RGB 2 x Fan Sıvı CPU Soğutucusu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Corsair H100 Rgb 240 Mm Cw-9060053-ww Sıvı Soğutucu - Fiyatı, Yorumları
H100 Rgb 240 Mm Cw-9060053-ww Sıvı Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bu üçünden biri daha iyi olacaktır.![]()
NZXT Kraken X53 RGB AIO 240 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
NZXT Kraken X53 RGB AIO 240 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hocam şu anda kabaca elimdeki parçaların listesini atayım mı sizeRGB modeli daha iyi duruyor Cougarın kasaya da tam uyumlu.
![]()
Cougar Aqua ARGB 280 CGR-AQUA-ARGB-280 280mm RGB İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
RGB modeli daha iyi duruyor Cougarın kasaya da tam uyumlu.
![]()
Cougar Aqua ARGB 280 CGR-AQUA-ARGB-280 280mm RGB İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
hocam kasada m2 kısmında soğutucu mefvcut değil herhangi bir tavsiyeniz var mı veya benim seçtiğim m2 sizce çok ısınır mı ona göre siparişini vereceğim bu anakartınUyumlu. Birde anakartın bir üst modeli daha var buna da bakın soğutması bi tık daha iyi
ASUS Tuf Gaming B550M-Plus Wi-Fi II AMD B550 AM4 DDR4 4866 DP HDMI Çift M2 USB 3.2 AX Wi-Fi + BT ARGB 2.5 Gbit LAN mATX PCIe 4.0 ECC RAM Desteği, AI Ses Engelleyici Mik. Desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS Tuf Gaming B550M-Plus Wi-Fi II AMD B550 AM4 DDR4 4866 DP HDMI Çift M2 USB 3.2 AX Wi-Fi + BT ARGB 2.5 Gbit LAN mATX PCIe 4.0 ECC RAM Desteği, AI Ses Engelleyici Mik. Desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunlardan birini alın daha iyi olur ama MSI da wifi yok bilginize. Asus indirime girmiş.hocam kasada m2 kısmında soğutucu mefvcut değil herhangi bir tavsiyeniz var mı veya benim seçtiğim m2 sizce çok ısınır mı ona göre siparişini vereceğim bu anakartın
www.n11.com
Hocam ryzen şu yönden f/p ürünleri var güzel ama ddr5 gelmesiyle birlikte ryzen soket değiştirdi anakartlar am4 sokete göre pahalı,inteller ise aynı soketle duruyor o yüzden daha fazla tercih ediliyor ddr5 tarafında bence daha farklı performans sebepleri de vardır illaki.İntel,ryzena göre daha stabil çalışıyormuş hocam bir dehocam diyelim ki 12k bütçem var total olarak yani tavsiyeniz hangi üçlü olurdu ram anakart işlemci olarak ryzenlar daha ucuz geliyor ancak millet çok fazla dolduruyor intel al ryzen alınmaz diye
wifi önemli değil hocam performans bakımından hangisini önerirsinizHocam mevcut değil. Bunlardan birini alın daha iyi olur ama MSI da wifi yok bilginize. Asus indirime girmiş.
MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
ASUS Tuf B550-plus Gamıng (wı-fı) Ddr4 Sata3 M2 Pcıe Nvme Hdmı Dp Pcıe 16x V4.0 Am4 Atx - Fiyatı, Yorumları
ASUS Tuf B550-plus Gamıng (wı-fı) Ddr4 Sata3 M2 Pcıe Nvme Hdmı Dp Pcıe 16x V4.0 Am4 Atx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam haklısınız da işleri ddr5 e dönüştürünce birden ram ve işlemvi fiyatı uçuyorHocam ryzen şu yönden f/p ürünleri var güzel ama ddr5 gelmesiyle birlikte ryzen soket değiştirdi anakartlar am4 sokete göre pahalı,inteller ise aynı soketle duruyor o yüzden daha fazla tercih ediliyor ddr5 tarafında bence daha farklı performans sebepleri de vardır illaki.İntel,ryzena göre daha stabil çalışıyormuş hocam bir de
misal asus 2.5gb desteklerken msı 1gb ancak msı olanın artıları nelerdirHocam mevcut değil. Bunlardan birini alın daha iyi olur ama MSI da wifi yok bilginize. Asus indirime girmiş.
MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
ASUS Tuf B550-plus Gamıng (wı-fı) Ddr4 Sata3 M2 Pcıe Nvme Hdmı Dp Pcıe 16x V4.0 Am4 Atx - Fiyatı, Yorumları
ASUS Tuf B550-plus Gamıng (wı-fı) Ddr4 Sata3 M2 Pcıe Nvme Hdmı Dp Pcıe 16x V4.0 Am4 Atx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Asuswifi önemli değil hocam performans bakımından hangisini önerirsiniz
hocam haklısınız da işleri ddr5 e dönüştürünce birden ram ve işlemvi fiyatı uçuyor
wifi önemli değil hocam performans bakımından hangisini önerirsiniz
hocam haklısınız da işleri ddr5 e dönüştürünce birden ram ve işlemvi fiyatı uçuyor
misal asus 2.5gb desteklerken msı 1gb ancak msı olanın artıları nelerdir
Msi da bi vrm faz sayısı 2 fazla başka artısı yokwifi önemli değil hocam performans bakımından hangisini önerirsiniz
misal asus 2.5gb desteklerken msı 1gb ancak msı olanın artıları nelerdir
M2 soğutucu mevcut hocam En alt kısımda ekran kartı girişlerinin arasında metal bir kapak var orası ama gen 3 ler için sizin ssd gen 4hocam kasada m2 kısmında soğutucu mefvcut değil herhangi bir tavsiyeniz var mı veya benim seçtiğim m2 sizce çok ısınır mı ona göre siparişini vereceğim bu anakartın
anakart ve işlemci konusunda tavsiye vermeyi unuttum. amd mi olacak intel mi ve ddr4 ram mi var ddr5 mi ona göre önericem3070 Tİ GAMİNG X TRİO ekran kartım mevcut ancak yanına işlemci ve anakartım yok 10bin tl bütçe ile verebileceğiniz anakart+işlemci tavsiyeleri nelerdir ?
eğer ddr5 raminşz yoksa ve bir ddr5 sistem yapmayı düşünüyorsanız bence bütçeyi bir 15k ya çıkarın çünkü ddr5 ram fiyatları baya abartı ama eğer ddr5 ramleriniz hazırsa size şunları önerebilirim:o zaman amd önerinizden devam ediyorum hocam
arkadaşım zaten işlemci ram kasa psu bunları seçtik @Graxthe hocamla ve satın aldı anakartta 2 model mevcuttu alıp almadığını sordumanakart ve işlemci konusunda tavsiye vermeyi unuttum. amd mi olacak intel mi ve ddr4 ram mi var ddr5 mi ona göre önericem
eğer ddr5 raminşz yoksa ve bir ddr5 sistem yapmayı düşünüyorsanız bence bütçeyi bir 15k ya çıkarın çünkü ddr5 ram fiyatları baya abartı ama eğer ddr5 ramleriniz hazırsa size şunları önerebilirim:
anakart:
işlemci:
![]()
AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.363,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
eğer elinizde iyi bir am4 uyumlu soğutma varsa am5 içinde aynen kullanabilirsiniz yoksa kasa modelinizi atın ben size soğutma konusunda yardımcı olayım.
ddr4 sistem yapacaksanız:
anakart:
![]()
MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
işlemci:
![]()
AMD Ryzen™ 7 5700X 3.4GHz (Turbo 4.6GHz) 8 Core 16 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Kutulu | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
bu işlemci soğutucusunu da kasa modelin neyse ona göre seçelim
ne seçtiniz söyleyebilirmisiniz?arkadaşım zaten işlemci ram kasa psu bunları seçtik @Graxthe hocamla ve satın aldı anakartta 2 model mevcuttu alıp almadığını sordum
5700X işlemci anakartta bu iki modelden biri olacakne seçtiniz söyleyebilirmisiniz?
www.n11.com
msi alsın kesinlikle5700X işlemci anakartta bu iki modelden biri olacak
![]()