3070Ti Sisteme İşlemci ve Anakart Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Kvothe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
NOCTUA model hem daha sessiz hem daha serin çalışıyor. Aradaki farka değer ama görünüm için diyorsanız TUF daha iyi görünüyor tabi.
Görünümle birlikte fiyat farkı da olduğu için TUF bir tık yakın geldi hocam. Paylaştığınız incelemeye baktım ve daha öncede youtubeda bu kart incelemesine denk gelmiştim ciddi anlamda övüldüğünü hatırlıyorum.

Şu Youtube linkinde TUF'u tüm 3070 ler arasında 5. sıra gibi yüksek bir yerde göstermişler. Açıkçası aşırı kararsız kaldım diyebilirim.:)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Çok takılmayalım, TUF alın geçin. +800 TL karınız olsun onu da başka şeye harcarsınız yada cebinizde kalsın. Kararsız olmaya lüzum yok. :)

KS

Kvothe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Çok takılmayalım, TUF alın geçin. +800 TL karınız olsun onu da başka şeye harcarsınız yada cebinizde kalsın. Kararsız olmaya lüzum yok. :)
Haklısınız. :) TUF modeli sipariş ettim. Çok teşekkürler hocam cevaplarınız için.

KS

Kvothe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Önemli değil.

Başka sorularınız var mıydı?
Hocam şimdi başka bir konudaki mesajınızı gördüm de MSI Gungnir 110m/110r model kasaların rgb aydınlatmalarının Asus ana kartlarla yazılımsal açıdan uyumsuz olduğunu belirtmişsiniz. Doğru anladıysam benzer fiyat aralığında bir kasa öneriniz var mıdır?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Şimdi ASUS kasa mı istiyorsunuz yoksa MSI kasa mı onu anlamadım tam olarak. Birde kasa için net bütçe verirseniz daha iyi olur.

KS

Kvothe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Şimdi ASUS kasa mı istiyorsunuz yoksa MSI kasa mı onu anlamadım tam olarak. Birde kasa için net bütçe verirseniz daha iyi olur.
Hocam açıkçası net bir tercihim yok ancak hazır ana kart ve ekran kartı Asus olmuşken kasayı da Asus tercih edebilirim.

Kasaya aşırı bir bütçe ayırmak istemediğimden 2.000-2.500 TL maksimum diyebiliriz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakart ASUS markaysa tamamdır ASUS RGB sistemiyle uyumlu kasa almanız gerek. MSI kasanın RGB sistemi ASUS ile uyumsuz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

Kvothe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
  1. Lian Li Lancool 215 Mesh - 1.455 TL
  2. Raijintek PONOS MS - 1.478 TL
  3. Phanteks Eclipse P400A - 1.699 TL
  4. Lian Li Lancool II Mesh - 1.950 TL
  5. Cooler Master MasterCase H500 - 2.155 TL
  6. Thermaltake Divider 500 TG Air - 2.345 TL
  7. Phanteks Eclipse P500A DRGB - 2.579 TL
Bu 7 kasayı önerebilirim. Hepsi fiyatına göre başarılı kasalardır ve ASUS RGB sistemiyle uyumludurlar. ASUS marka kasa önermedim bu fiyat bandına fiyatını hakkeden bir ürün bulamadığım için.
İlk sıradaki kasayı alacağım hocam. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri