3070ti

Cem Kaynar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
3070ti ekran kartında 2 adet güç kablosu girişi var tek güç kablosunu takmam yeterlimi yoksa 2 sinide mi
takmalıyım

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sistem yük altındayken kapanmaması ve riske girmemek için 2 güç kablosunu da takın.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
2 giriş var 2 tane kablosu var 2 sinide takıyorum ozaman kullanım klavuzunda 1tanesini takmanız yeterli diye görünce tereddütte kaldım

Teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun
1 Tane de çalıştırır ama ne olur ne olmaz biz riske girmeyelim. Ani yük altında kalır falan sıkıntı olmasın sağlıklı çalışsın.

KS

Cem Kaynar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Birde ekran kartını kasaya sığdıramadım ekran kartının portlarının olduğu bölümdeki demiri çıkardım çıkardığım demiri ilk önce demiri koydum sonra ekran kartını yuvasına oturtup demire yasladım vidalamasını dışarıdan yaptım taş gibi oldu kımıldamıyor ilerde bir sıkıntı olmaz değilmi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Birde ekran kartını kasaya sığdıramadım ekran kartının portlarının olduğu bölümdeki demiri çıkardım çıkardığım demiri ilk önce demiri koydum sonra ekran kartını yuvasına oturtup demire yasladım vidalamasını dışarıdan yaptım taş gibi oldu kımıldamıyor ilerde bir sıkıntı olmaz değilmi
Kımıldamıyor derken araya sıkıştırdıysanız aşağı sarkma sorunu olmaz ama kartın önünde boşluk varsa zamanla aşağı sarkma olabilir. Destekleyecek bir şey alırsanız güzel olur. Uyan bir şey varsa tuttursanız bile yeter masrafa gerek yok.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Kımıldamıyor derken araya sıkıştırdıysanız aşağı sarkma sorunu olmaz ama kartın önünde boşluk varsa zamanla aşağı sarkma olabilir. Destekleyecek bir şey alırsanız güzel olur. Uyan bir şey varsa tuttursanız bile yeter masrafa gerek yok.
Hocam ben onu kitap ile desteklemeyi düşünüyorum hem hoş gözükür hem destekler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri