- Tepki
- 16
3070ti ekran kartında 2 adet güç kablosu girişi var tek güç kablosunu takmam yeterlimi yoksa 2 sinide mi
takmalıyım
takmalıyım
Ne kadar güç girişi istiyorsa hepsini takmanız lazım3070ti ekran kartında 2 adet güç kablosu girişi var tek güç kablosunu takmam yeterlimi yoksa 2 sinide mi
takmalıyım
2 si de takılmalı.3070ti ekran kartında 2 adet güç kablosu girişi var tek güç kablosunu takmam yeterlimi yoksa 2 sinide mi
takmalıyım
2 giriş var 2 tane kablosu var 2 sinide takıyorum ozaman kullanım klavuzunda 1tanesini takmanız yeterli diye görünce tereddütte kaldımNe kadar güç girişi istiyorsa hepsini takmanız lazım
1 Tane de çalıştırır ama ne olur ne olmaz biz riske girmeyelim. Ani yük altında kalır falan sıkıntı olmasın sağlıklı çalışsın.2 giriş var 2 tane kablosu var 2 sinide takıyorum ozaman kullanım klavuzunda 1tanesini takmanız yeterli diye görünce tereddütte kaldım
Teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun
Kımıldamıyor derken araya sıkıştırdıysanız aşağı sarkma sorunu olmaz ama kartın önünde boşluk varsa zamanla aşağı sarkma olabilir. Destekleyecek bir şey alırsanız güzel olur. Uyan bir şey varsa tuttursanız bile yeter masrafa gerek yok.Birde ekran kartını kasaya sığdıramadım ekran kartının portlarının olduğu bölümdeki demiri çıkardım çıkardığım demiri ilk önce demiri koydum sonra ekran kartını yuvasına oturtup demire yasladım vidalamasını dışarıdan yaptım taş gibi oldu kımıldamıyor ilerde bir sıkıntı olmaz değilmi
Hocam ben onu kitap ile desteklemeyi düşünüyorum hem hoş gözükür hem desteklerKımıldamıyor derken araya sıkıştırdıysanız aşağı sarkma sorunu olmaz ama kartın önünde boşluk varsa zamanla aşağı sarkma olabilir. Destekleyecek bir şey alırsanız güzel olur. Uyan bir şey varsa tuttursanız bile yeter masrafa gerek yok.