3200MHz vs 3600MHz Hangisi?

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Corsair önermem. Yongaları genelde pek iyi değil ve genelde çok fazla sorun çıkartma potansiyeli var.
Hocam hiç anlamadım ben bu işleri ya corsair dedim iyidir en çok satılanlardan 1. sırada o da kötüymüş yani ne alabilirim ki 1400 bandı olsa çok iyi olur birde ışıklı mı alsam yoksa gereksiz mi sizce

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hocam hiç anlamadım ben bu işleri ya corsair dedim iyidir en çok satılanlardan 1. sırada o da kötüymüş yani ne alabilirim ki 1400 bandı olsa çok iyi olur birde ışıklı mı alsam yoksa gereksiz mi sizce
Ben hala anlamadım, size piyasadaki en iyi belleklerden çoğunu önerdim. Nereye takıldınız siz?

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Ben hala anlamadım, size piyasadaki en iyi belleklerden çoğunu önerdim. Nereye takıldınız siz?
Kusuruma bakmayın bilmiyorum böle alıcaksam bir şey bilindik marka olsun diye bakıyorum attığınız markaları pek bilmiyorum sizce fiyatı uygun ve en iyisi hangisi 1 tane şık lazım hocam bana

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
PNY markası piyasadaki en köklü en iyi markalardan birisidir eğer markaya takıldıysanız ki size önerdiğim her belleğin markası iyi onda sorun yok. Zaten hepsi ömür boyu garantili.
hocam bir tek şeye takıldım bundan iki tane alıcam single kit ram diyor hani bu çift kanal şeyi varya nasıl olucak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar