33.000 TL bütçeye İş ve Gaming Laptop Önerisi (Mayıs 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

retzzofficial

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar , kullandıgım lenovo thinkpad modelini sattım ve yeni bir bilgisayara ihtiyacım var. Aktif olarak oyun oynamaktayım ve aynı zamanda iş için kullanabileceğim bir laptop arıyorum özellikle şarj aleti taşımak istemiyorum evden ofise açıkcası. rtx 3060 lı sistemlere baktım cogunlukla fakat 3070 ile arasında dağlar kadar fark olacaksa eğer 3070 de tercih edebilirim fikirlerinizi bekliyorum.

aklımda birkaç model var hepsi için olumlu güzel yorumlar buldum fakat sizlerede danışmak isterim yardımcı olursanız sevinirim.

https://www.itopya.com/lenovo-legio...b-1tb-ssd-16-wqxga-165hz-freedos-noteb_u18168 (fiyatını bilmiyorum stokta gözükmüyor )

ilginiz için teşekkürler iyi forumlar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Alacaksanız tavsiyem bu bütçeye 3070 ekran kartı altına inmeyin derim. Aradaki fark kayda değerdir.

Ürünler arasında GIGABYTE AORUS 15P XD ve ASUS ROG Strix G513QR-HF007 ürünü çok iyi ürünler tercihinizi bu 2 üründen yana yapın derim.

KS

retzzofficial

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Alacaksanız tavsiyem bu bütçeye 3070 ekran kartı altına inmeyin derim. Aradaki fark kayda değerdir.

Ürünler arasında GIGABYTE AORUS 15P XD ve ASUS ROG Strix G513QR-HF007 ürünü çok iyi ürünler tercihinizi bu 2 üründen yana yapın derim.
peki aralarında büyük bir fark olurmu yani 7/8 bin tl ekstra vermeye değecek bir fark varmıdır hocam?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
peki aralarında büyük bir fark olurmu yani 7/8 bin tl ekstra vermeye değecek bir fark varmıdır hocam?
Aralarında kayda değer fark var demiştim zaten. Farka değer. Ama derseniz ben bütçemi sonuna kadar kullanmak istemiyorum o zaman durum başka.
satıcıdan kaynaklı problem yaşayabilirim diye takıntıda kaldım açıkcası, tanıdıgım yada duydugum biryer değil
Satıcı Gamers Arena bilindik ve iyi bir firmadır.

KS

retzzofficial

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aralarında kayda değer fark var demiştim zaten. Farka değer. Ama derseniz ben bütçemi sonuna kadar kullanmak istemiyorum o zaman durum başka.

Satıcı Gamers Arena bilindik ve iyi bir firmadır.
Tamamdır hocam yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim , bu bilgisayarlarda ısınma sorunu yaşarmıyım peki ilerleyen zamanlarda fps drop tarzında birşeyler olma ihtimali söz konusu olaiblirimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri