- İşlemci
- İntel veya AMD
- Ekran Kartı
- 4060-5060
Merhaba,
Grafik tasarım ile uğraşıyorum, genellikle Adobe programları kullanıyorum. Aynı zamanda hikaye odaklı ve fps oyunları oynamayı çok seviyorum. Bu yüzden hem tasarım işlerimi akıcı şekilde yapabileceğim, hem de oyunlarda iyi performans alabileceğim bir sistem toplamak istiyorum.
Bütçem: 35.000 TL
Technopat Gaming V1 – İncehesap - Bu sistemde RAM 32GB (DDR5) olarak güncellendi, SSD ise 1TB yapıldı.
Monza 5060 – Gaming.Gen.TR - Bu sistemde de RAM 32GB yapıldı, SSD ise 1TB olarak yükseltildi.
Eğer bu bütçeye yakın önerileriniz olursa çok sevinirim. Alternatif parça önerilerine de açığım, uzun vadeli bir sistem olsun istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim!
Grafik tasarım ile uğraşıyorum, genellikle Adobe programları kullanıyorum. Aynı zamanda hikaye odaklı ve fps oyunları oynamayı çok seviyorum. Bu yüzden hem tasarım işlerimi akıcı şekilde yapabileceğim, hem de oyunlarda iyi performans alabileceğim bir sistem toplamak istiyorum.
Bütçem: 35.000 TL
Önceliklerim:
- DDR5 destekli bir sistem olması önemli.
- RAM: 32 GB tercih ediyorum ama eğer bütçeyi çok aşıyorsa geçici olarak tek modül 16 GB ile başlayabilirim. İlerde 16 GB daha eklerim.
- Ekran Kartı: Nvidia 4060 veya 5060 düşünüyorum. AMD ekran kartı istemiyorum.
- Depolama: Tercihim 1TB SSD, ama bütçemi çok zorlarsa geçici olarak 512GB de olabilir.
Düşündüğüm sistemler:

Eğer bu bütçeye yakın önerileriniz olursa çok sevinirim. Alternatif parça önerilerine de açığım, uzun vadeli bir sistem olsun istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim!
Son düzenleme: