35.000-45.000 TL 35.000₺ Sistem Önerisi?

gambler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
AMD 7500F
Ekran Kartı
RTX5060Tİ
Arkadaşlar herkese merhaba 35.000₺ bütçem var? Bana önerebileceğiniz sistem var mıdır?

KS

gambler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
228
Bu sistem oldukça iyiymiş acaba gaming gecesinde indirime girer mi? Yada buna benzer bir sistem
gaming gecesinde
9060xt li sistemler bu fiyat bandına halledilebiliyor

5060 ti 16 gb versiyon için 35-37 imkansız değil ama zor
anca yine bir youtuber anlaşmalı içerikle olabilir gibi geliyor

KS

gambler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gaming gecesinde
9060xt li sistemler bu fiyat bandına halledilebiliyor

5060 ti 16 gb versiyon için 35-37 imkansız değil ama zor
anca yine bir youtuber anlaşmalı içerikle olabilir gibi geliyor
Yeni geldiği için bu sistemin gelmesi biraz zaman alır diye düşünüyorum. Zaman geçtikçe sistemlere zam geliyor. AMD ekran kartından zamanında çok çektim belirtilmeyen watt hatasından bu yüzden nvidia tercihim.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
228
Yeni geldiği için bu sistemin gelmesi biraz zaman alır diye düşünüyorum. Zaman geçtikçe sistemlere zam geliyor. AMD ekran kartından zamanında çok çektim belirtilmeyen watt hatasından bu yüzden nvidia tercihim.
hocam lütfen şu watmanı unutun artık
başka birşeyle gelin tartışalım

kullanacğaım uygulamalarda nvdia daha başarılı de ok
genel olarak oyunlarda çok fazla fark olmasa da benim oynayacağım oyunda çok fark açıyor spesifik olarak de
belki ilerleyen zamanlarda gelecek güncellemeler ile fark kapanır ama ben şimdiden bu oyunda performans istiyorum de
ok

ama şu watman da watman
lütfen geçmişteki hatalar ile şu anı karıştırmayın

neyi seçerseniz seçin saygımız sonsuz

ama geçmişin izi ile seçim yapmayın

en azından o saç baş yolduran sorunlar devam ediyor mu etmiyor mu araştırıp karar verin

KS

gambler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam lütfen şu watmanı unutun artık
başka birşeyle gelin tartışalım

kullanacğaım uygulamalarda nvdia daha başarılı de ok
genel olarak oyunlarda çok fazla fark olmasa da benim oynayacağım oyunda çok fark açıyor spesifik olarak de
belki ilerleyen zamanlarda gelecek güncellemeler ile fark kapanır ama ben şimdiden bu oyunda performans istiyorum de
ok

ama şu watman da watman
lütfen geçmişteki hatalar ile şu anı karıştırmayın

neyi seçerseniz seçin saygımız sonsuz

ama geçmişin izi ile seçim yapmayın

en azından o saç baş yolduran sorunlar devam ediyor mu etmiyor mu araştırıp karar verin
Haklısınız hocam geçmişe göre yargılamamak lazım. Genellikle FPS oyunları ve FC26 oynamaktayım. Hikayeli oyunları çok tercih etmiyorum. İlerde hangi oyunları oynarım bilemiyorum. 5060Ti 16GB ile 9060XT li sistemlerle arada 7-9k oynuyor indirim haricinde. Sizce bu fiyat farkına değer mi?

p3rt3v

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Bu sistem oldukça iyiymiş acaba gaming gecesinde indirime girer mi? Yada buna benzer bir sistem
45 likleri indirime sokup bunu pas geçerler diye tahmin ediyorum, bu sistem en düşük fiyatlısı çünkü. Yakın zamanda 35000 e sattılar 5060ti16gb sistem ama hızlı Stok tükendi itopya ve incehesap yaptı. O sistemler de sahibindende 39000 e ilanda şu an :)
Başlık Nvidia olduğu için bunu bulabildim en ucuz 8 gb olanlardan önermemek için

KS

gambler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
45 likleri indirime sokup bunu pas geçerler diye tahmin ediyorum, bu sistem en düşük fiyatlısı çünkü. Yakın zamanda 35000 e sattılar 5060ti16gb sistem ama hızlı Stok tükendi itopya ve incehesap yaptı. O sistemler de sahibindende 39000 e ilanda şu an :)
Başlık Nvidia olduğu için bunu bulabildim en ucuz 8 gb olanlardan önermemek için
Evet 35.000₺ olanlara yetişemedik ne yazık ki. Sizce bunu alayım mı yoksa kasımda bunun gibi indirimler görme şansımız var mı? Maximum kart ile alacağım için 39.500₺ ye gelecek.

Aybek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
5060ti ile 9060xt arasında %7 fark olduğu en fazla denirken 35e 9060xt alınırken 5060tiyi 36ya olmalıydı benim gözümde..

p3rt3v

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Evet 35.000₺ olanlara yetişemedik ne yazık ki. Sizce bunu alayım mı yoksa kasımda bunun gibi indirimler görme şansımız var mı? Maximum kart ile alacağım için 39.500₺ ye gelecek.
35 e al-satçılar aldığı için bu fiyat çok abartı sayılmaz,cougar mx410 yapılıp alınabilir. Aldıktan 5 gün sonra daha ucuza da görebilirsin ama 35 civarına görürsen gene al satçılar çoktan almış olur :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri