- İşlemci
- AMD 7500F
- Ekran Kartı
- RTX5060Tİ
Arkadaşlar herkese merhaba 35.000₺ bütçem var? Bana önerebileceğiniz sistem var mıdır?
Bu sistem oldukça iyiymiş acaba gaming gecesinde indirime girer mi? Yada buna benzer bir sistemFreedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem https://www.incehesap.com/freedom-t...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile
41.000 e var. 35 e gelmesi için indirim lazım ama bu sistemi seçeceklerini düşünmüyorum. Ya 35 e yeni sistem gelir ya da 41.000 en düşük fiyat olur
gaming gecesindeBu sistem oldukça iyiymiş acaba gaming gecesinde indirime girer mi? Yada buna benzer bir sistem
Yeni geldiği için bu sistemin gelmesi biraz zaman alır diye düşünüyorum. Zaman geçtikçe sistemlere zam geliyor. AMD ekran kartından zamanında çok çektim belirtilmeyen watt hatasından bu yüzden nvidia tercihim.gaming gecesinde
9060xt li sistemler bu fiyat bandına halledilebiliyor
5060 ti 16 gb versiyon için 35-37 imkansız değil ama zor
anca yine bir youtuber anlaşmalı içerikle olabilir gibi geliyor
hocam lütfen şu watmanı unutun artıkYeni geldiği için bu sistemin gelmesi biraz zaman alır diye düşünüyorum. Zaman geçtikçe sistemlere zam geliyor. AMD ekran kartından zamanında çok çektim belirtilmeyen watt hatasından bu yüzden nvidia tercihim.
Haklısınız hocam geçmişe göre yargılamamak lazım. Genellikle FPS oyunları ve FC26 oynamaktayım. Hikayeli oyunları çok tercih etmiyorum. İlerde hangi oyunları oynarım bilemiyorum. 5060Ti 16GB ile 9060XT li sistemlerle arada 7-9k oynuyor indirim haricinde. Sizce bu fiyat farkına değer mi?hocam lütfen şu watmanı unutun artık
başka birşeyle gelin tartışalım
kullanacğaım uygulamalarda nvdia daha başarılı de ok
genel olarak oyunlarda çok fazla fark olmasa da benim oynayacağım oyunda çok fark açıyor spesifik olarak de
belki ilerleyen zamanlarda gelecek güncellemeler ile fark kapanır ama ben şimdiden bu oyunda performans istiyorum de
ok
ama şu watman da watman
lütfen geçmişteki hatalar ile şu anı karıştırmayın
neyi seçerseniz seçin saygımız sonsuz
ama geçmişin izi ile seçim yapmayın
en azından o saç baş yolduran sorunlar devam ediyor mu etmiyor mu araştırıp karar verin
45 likleri indirime sokup bunu pas geçerler diye tahmin ediyorum, bu sistem en düşük fiyatlısı çünkü. Yakın zamanda 35000 e sattılar 5060ti16gb sistem ama hızlı Stok tükendi itopya ve incehesap yaptı. O sistemler de sahibindende 39000 e ilanda şu anBu sistem oldukça iyiymiş acaba gaming gecesinde indirime girer mi? Yada buna benzer bir sistem
Evet 35.000₺ olanlara yetişemedik ne yazık ki. Sizce bunu alayım mı yoksa kasımda bunun gibi indirimler görme şansımız var mı? Maximum kart ile alacağım için 39.500₺ ye gelecek.45 likleri indirime sokup bunu pas geçerler diye tahmin ediyorum, bu sistem en düşük fiyatlısı çünkü. Yakın zamanda 35000 e sattılar 5060ti16gb sistem ama hızlı Stok tükendi itopya ve incehesap yaptı. O sistemler de sahibindende 39000 e ilanda şu an
Başlık Nvidia olduğu için bunu bulabildim en ucuz 8 gb olanlardan önermemek için
35 e al-satçılar aldığı için bu fiyat çok abartı sayılmaz,cougar mx410 yapılıp alınabilir. Aldıktan 5 gün sonra daha ucuza da görebilirsin ama 35 civarına görürsen gene al satçılar çoktan almış olurEvet 35.000₺ olanlara yetişemedik ne yazık ki. Sizce bunu alayım mı yoksa kasımda bunun gibi indirimler görme şansımız var mı? Maximum kart ile alacağım için 39.500₺ ye gelecek.