Genelleme yapmayalım 12700K ile 5800X3D denk değil. INTEL fanboyluğuna gerek yok işin şakası alınmayın.
INTEL bile kabul etti 12900K geçilince 12900KS çıkarttı 5800X3D çıkmadan piyasaya.
ASUS TUF GAMING Radeon RX 6900 XT OC 16GB - 18.799 TL öneririm bu modeli.Peki 6900 XT de hangi marka modeli önerirsiniz ?
Hocam sen bana 6900 XT önerisi yapar mısın işlemcide zaten kararlıyım arkadaşımız beni intele zorluyor ama yemezler bende biliyorum çoğu şeyi sadece ilk kez büyük bir bütçede sistem toplayacağım için alabileceğim Max performansı almak istiyorum ve 5800x3d den vazgeçmem. 6900xt konusunu düşünüyorum şuan sadece. Gerisinde verdiğiniz önerilerden karar kıldım ekran kartını seçince toplu bir dizilim yapıp size sunucam. Sonrasında satın alım aşaması montaj vs.Genelleme yapmayalım 12700K ile 5800X3D denk değil. INTEL fanboyluğuna gerek yok işin şakası alınmayın.INTEL bile kabul etti 12900K geçilince 12900KS çıkarttı 5800X3D çıkmadan piyasaya.
Aslında bu bütçeye 3070 3070 ti almaktansa bu paraya 3090 performansı almak daha mantıklı. Ayrıca anakartım önerdiğiniz x570s ve işlemcim 5800x3d olacağı için sam teknolojisinden de faydalanacağım. Fsr falanda var tabi. Beni ikna ettiniz. Bu sefer AMD ye şans vericem inşallah driver sorunu cart curt yaşamam. Bunu alıcam.Önerisini yaptım.
3090 ekran kartının tek başına 35.000TL ettiğini düşünmezsekAslında bu bütçeye 3070 3070 ti almaktansa bu paraya 3090 performansı almak daha mantıklı. Ayrıca anakartım önerdiğiniz x570s ve işlemcim 5800x3d olacağı için sam teknolojisinden de faydalanacağım. Fsr falanda var tabi. Beni ikna ettiniz. Bu sefer AMD ye şans vericem inşallah driver sorunu cart curt yaşamam. Bunu alıcam.![]()
Ona bende takıldım şimdi 850W hangi PSU alayım zaten aradaki farkı ödeyecem.Gayet güzel sistem sorun yok ama ben olsam o sıvı soğutucuyu Arctic ürünle değiştirirdim.
Birde PSU olarak 750W değilde 850W mı önersem diye düşündüm aslında. 6900 XT için biraz fazla zorlayıcı olabilir o soğutucu.
BekliyorumZaten 500 TL fark var 850W ürün için öneri yaparım.
Hayır. Monitörüm var zaten. Klavye mouse önerisini sistem parçalarını aldıktan sonra isteyeceğim onlara bütçe ayırmadım şimdilik.Aynen sorun yok gayet güzel sistem oldu. Uzun yıllar pişman etmez sizi umarım.
Başka bir şey kaldı mı?
Klavye mouseyi işyerimden idaretenlik emaneten getirip kullanıcam Windowsu driverleri vs kurmak için.Aynen sorun yok gayet güzel sistem oldu. Uzun yıllar pişman etmez sizi umarım.
Başka bir şey kaldı mı?