hocam özel olmazsa ne üzerinden modelleme yapıyorsunuzGenel olarak oyun ve modelleme için kullanacağım kaliteli uzun sure goturecek bir laptop ariyorum.
(Az kullanilmis 2. El almak mantiklimidir sizce?)
ve hocam imkanınız varsa masaüstü bir bilgisayar seçmenizi tavsiye ederim aynı paraya çok daha yüksek bir perfonmans alırsınızGenel olarak oyun ve modelleme için kullanacağım kaliteli uzun sure goturecek bir laptop ariyorum.
(Az kullanilmis 2. El almak mantiklimidir sizce?)
Genel olarak Soildworks ve blender (ikisindede daha öğrenme asamasindayim) ama başka programlarda deniyecegim muhtemelen bu tur modelleme isleri cok hosuma gidiyorhocam özel olmazsa ne üzerinden modelleme yapıyorsunuz
ve hocam imkanınız varsa masaüstü bir bilgisayar seçmenizi tavsiye ederim aynı paraya çok daha yüksek bir perfonmans alırsınız
Blender'da bende modelleme yapıyorum hocam Allah günlünüze göre versinGenel olarak Soildworks ve blender (ikisindede daha öğrenme asamasindayim)
Hocam masaüstüne olunca monitör + kasaya max 35 verebilirim muhtemelen, laptoplar pahali diye 40 k ya cikaririm diye dusunmustum fiyatı benim icin tasinabilirlik öyle cok cok onemli degil ama tasiyanilsem iyi olur diye laptop dusunmustum sonucta bazi uzak yerlere gitmem gerekebiliyor nadirende olsa. baska bir konu daha acayim masaustu icin bilginiz varsa yazarsanız sevinirimBlender'da bende modelleme yapıyorum hocam Allah günlünüze göre versin
hocam mümkünse masaüstü pc almanızı tavsiye ederim
farketmez hocam ben hertürlü tavsiye veririm isteiğiniz üzerine ama masaüstü sizin için daha iyi olucakdırHocam masaüstüne olunca monitör + kasaya max 35 verebilirim muhtemelen, laptoplar pahali diye 40 k ya cikaririm diye dusunmustum fiyatı benim icin tasinabilirlik öyle cok cok onemli degil ama tasiyanilsem iyi olur diye laptop dusunmustum sonucta bazi uzak yerlere gitmem gerekebiliyor nadirende olsa. baska bir konu daha acayim masaustu icin bilginiz varsa yazarsanız sevinirim