Öneri 35-40 K Arası Laptop Önerisi (Mayıs 2023)

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Genel olarak oyun ve modelleme için kullanacağım kaliteli uzun sure goturecek bir laptop ariyorum.

(Az kullanilmis 2. El almak mantiklimidir sizce?)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Genel olarak oyun ve modelleme için kullanacağım kaliteli uzun sure goturecek bir laptop ariyorum.

hocam özel olmazsa ne üzerinden modelleme yapıyorsunuz

ve hocam imkanınız varsa masaüstü bir bilgisayar seçmenizi tavsiye ederim aynı paraya çok daha yüksek bir perfonmans alırsınız

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
hocam özel olmazsa ne üzerinden modelleme yapıyorsunuz

ve hocam imkanınız varsa masaüstü bir bilgisayar seçmenizi tavsiye ederim aynı paraya çok daha yüksek bir perfonmans alırsınız
Genel olarak Soildworks ve blender (ikisindede daha öğrenme asamasindayim) ama başka programlarda deniyecegim muhtemelen bu tur modelleme isleri cok hosuma gidiyor

Son düzenleme:

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Genel olarak Soildworks ve blender (ikisindede daha öğrenme asamasindayim)
Blender'da bende modelleme yapıyorum hocam Allah günlünüze göre versin

hocam mümkünse masaüstü pc almanızı tavsiye ederim

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Blender'da bende modelleme yapıyorum hocam Allah günlünüze göre versin

hocam mümkünse masaüstü pc almanızı tavsiye ederim
Hocam masaüstüne olunca monitör + kasaya max 35 verebilirim muhtemelen, laptoplar pahali diye 40 k ya cikaririm diye dusunmustum fiyatı benim icin tasinabilirlik öyle cok cok onemli degil ama tasiyanilsem iyi olur diye laptop dusunmustum sonucta bazi uzak yerlere gitmem gerekebiliyor nadirende olsa. baska bir konu daha acayim masaustu icin bilginiz varsa yazarsanız sevinirim

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Hocam masaüstüne olunca monitör + kasaya max 35 verebilirim muhtemelen, laptoplar pahali diye 40 k ya cikaririm diye dusunmustum fiyatı benim icin tasinabilirlik öyle cok cok onemli degil ama tasiyanilsem iyi olur diye laptop dusunmustum sonucta bazi uzak yerlere gitmem gerekebiliyor nadirende olsa. baska bir konu daha acayim masaustu icin bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
farketmez hocam ben hertürlü tavsiye veririm isteiğiniz üzerine ama masaüstü sizin için daha iyi olucakdır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri