İps ve 1ms olması yeterli hocam ama mprt bu sanırım fark çok anlaşılır mı?Özel bir isteğiniz var mı hocam 23.8 inç bir gigabyte model ileteyim size değerlendirin:
![]()
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Mprt derken hocam anlamadım, özelliklerde 1 MS ve IPS panel yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam, çok üyeye önerdik. Bunun 2 k 27 inç olanı da var ama 4800 lira. Eğer sisteminiz 2 k için yeterli ise bütçe artırıp onu almanızı tavsiye ederim. Yok çıkmaz derseniz bu ve üyelerin önerdiği birkaç Asus monitör daha vardı aynı özelliklerde, birini tercih edebilirsiniz. Panelleri iyidirİps ve 1ms olması yeterli hocam ama mprt bu sanırım fark çok anlaşılır mı?
bunlara bakabilirsin.Selam Dostlar,
Bütçem maksimum 4 bin TL Acer Predator bakıyordum ama fiyatı artmış.
mprt ve gtg vardır 1ms deMprt derken hocam anlamadım, özelliklerde 1 MS ve IPS panel yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam, çok üyeye önerdik. Bunun 2 k 27 inç olanı da var ama 4800 lira. Eğer sisteminiz 2 k için yeterli ise bütçe artırıp onu almanızı tavsiye ederim. Yok çıkmaz derseniz bu ve üyelerin önerdiği birkaç Asus monitör daha vardı aynı özelliklerde, birini tercih edebilirsiniz. Panelleri iyidir
teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle hocanın 3060 ya da olursa 3070 sistemini alacağım amd çok tercih etmek istemiyorum bu monitör g sync a destek verir miMprt derken hocam anlamadım, özelliklerde 1 MS ve IPS panel yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam, çok üyeye önerdik. Bunun 2 k 27 inç olanı da var ama 4800 lira. Eğer sisteminiz 2 k için yeterli ise bütçe artırıp onu almanızı tavsiye ederim. Yok çıkmaz derseniz bu ve üyelerin önerdiği birkaç Asus monitör daha vardı aynı özelliklerde, birini tercih edebilirsiniz. Panelleri iyidir
marka modele göre bakabilirsin aşağıdaki linktenTe
teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle hocanın 3060 ya da olursa 3070 sistemini alacağım amd çok tercih etmek istemiyorum bu monitör g sync a destek verir mi
Rica ederim hocam, çok üyeye önerdik adaptive sync desteği var her ne kadar freesync yazsa da çok farkedecegini düşünmüyorum. 3070 için bütçe olsa 2 k daha tatlı olur ama nasıl isterseniz. 1 k fark far aradaTe
teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle hocanın 3060 ya da olursa 3070 sistemini alacağım amd çok tercih etmek istemiyorum bu monitör g sync a destek verir mi
1ms MPRT = 3-4ms arası GTG diyelim. Abartmışsınız biraz. Birde MPRT ile GTG süreleri farklı ölçüm birimleri o yüzden şu daha iyi diyemeyiz burada. MPRT pikseller arası renk değiştirme hızı yani geçiş hızıyken GTG süresi gri bir renkten gri bir renge değişim hızıdır.mprt ve gtg vardır 1ms de
1ms mprt =5ms gtg anlamına gelir. (örnek)
yani gtg daha biraz daha iyi
ama 1 ms mprt de iyidir yani
evet ikisi farklı terim ve farklı ölçümler de oluşuyor.1ms MPRT = 3-4ms arası GTG diyelim. Abartmışsınız biraz. Birde MPRT ile GTG süreleri farklı ölçüm birimleri o yüzden şu daha iyi diyemeyiz burada. MPRT pikseller arası renk değiştirme hızı yani geçiş hızıyken GTG süresi gri bir renkten gri bir renge değişim hızıdır.