3500-4000TL Bütçe Monitör Öneri (17 Ağustos 2022)

Lonvardw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Selam Dostlar,

Bütçem maksimum 4 bin TL Acer Predator bakıyordum ama fiyatı artmış.

Moderatörün son düzenlenenleri:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
KS

Lonvardw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Özel bir isteğiniz var mı hocam 23.8 inç bir gigabyte model ileteyim size değerlendirin:
İps ve 1ms olması yeterli hocam ama mprt bu sanırım fark çok anlaşılır mı?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
İps ve 1ms olması yeterli hocam ama mprt bu sanırım fark çok anlaşılır mı?
Mprt derken hocam anlamadım, özelliklerde 1 MS ve IPS panel yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam, çok üyeye önerdik. Bunun 2 k 27 inç olanı da var ama 4800 lira. Eğer sisteminiz 2 k için yeterli ise bütçe artırıp onu almanızı tavsiye ederim. Yok çıkmaz derseniz bu ve üyelerin önerdiği birkaç Asus monitör daha vardı aynı özelliklerde, birini tercih edebilirsiniz. Panelleri iyidir

Ablak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
70
Selam Dostlar,

Bütçem maksimum 4 bin TL Acer Predator bakıyordum ama fiyatı artmış.
bunlara bakabilirsin.

Ablak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
70
Mprt derken hocam anlamadım, özelliklerde 1 MS ve IPS panel yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam, çok üyeye önerdik. Bunun 2 k 27 inç olanı da var ama 4800 lira. Eğer sisteminiz 2 k için yeterli ise bütçe artırıp onu almanızı tavsiye ederim. Yok çıkmaz derseniz bu ve üyelerin önerdiği birkaç Asus monitör daha vardı aynı özelliklerde, birini tercih edebilirsiniz. Panelleri iyidir
mprt ve gtg vardır 1ms de
1ms mprt =5ms gtg anlamına gelir. (örnek)
yani gtg daha biraz daha iyi
ama 1 ms mprt de iyidir yani

KS

Lonvardw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Te
teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle hocanın 3060 ya da olursa 3070 sistemini alacağım amd çok tercih etmek istemiyorum bu monitör g sync a destek verir mi

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Te

teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle hocanın 3060 ya da olursa 3070 sistemini alacağım amd çok tercih etmek istemiyorum bu monitör g sync a destek verir mi
Rica ederim hocam, çok üyeye önerdik adaptive sync desteği var her ne kadar freesync yazsa da çok farkedecegini düşünmüyorum. 3070 için bütçe olsa 2 k daha tatlı olur ama nasıl isterseniz. 1 k fark far arada

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
mprt ve gtg vardır 1ms de
1ms mprt =5ms gtg anlamına gelir. (örnek)
yani gtg daha biraz daha iyi
ama 1 ms mprt de iyidir yani
1ms MPRT = 3-4ms arası GTG diyelim. Abartmışsınız biraz. Birde MPRT ile GTG süreleri farklı ölçüm birimleri o yüzden şu daha iyi diyemeyiz burada. MPRT pikseller arası renk değiştirme hızı yani geçiş hızıyken GTG süresi gri bir renkten gri bir renge değişim hızıdır.

Ablak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
70
1ms MPRT = 3-4ms arası GTG diyelim. Abartmışsınız biraz. Birde MPRT ile GTG süreleri farklı ölçüm birimleri o yüzden şu daha iyi diyemeyiz burada. MPRT pikseller arası renk değiştirme hızı yani geçiş hızıyken GTG süresi gri bir renkten gri bir renge değişim hızıdır.
evet ikisi farklı terim ve farklı ölçümler de oluşuyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri