3500 tl ve altı telefon önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadir Ayas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, 
Şu an kullandığım telefon Samsung Galaxy A5 (2017). Artık 4 yaşında, 2. yılında ekranda hayalet şekiller oluştu ve pil ömrü yerlerde öğlene kadar bile dayanmıyor. Kamera performansından da memnun değilim. Misyonunu tamamladığı için yeni telefon arayışına girdim.

3500 tl bütçem var. Dikkat ettiğim özellikleri pil ömrü ve kamera performansı, telefonda oyun oynayan birisi değilim. Instagram ya da youtubeda vakit geçiriyorum. Kronik problemleri olan ya da  güncelleme alamama gibi sorunları olan telefonlarla uğraşmak istemiyorum, kutu içeriğinden kap çıkan bir model tercihim çünkü sakar biriyim düşürebilirim.

Bu özelliklere sahip telefon önerilerinizi bekliyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Xiaomi Poco X3 Pro - 3.599 TL : 128 GB ROM + 6 GB RAM + Qualcomm Snapdragon 860 CPU + Adreno 640 GPU + 5160 mAh Batarya + 33W Hızlı Şarj + Suya/Toza  Dayanıklılık sertifikalı + IPS 120Hz Ekran özelliklerine sahip, güncel 2021 yılına ait bir modeldir. Şuan Android 11R sürümünde yani güncel bir cihaz. Bu işlemciye sahip bu kadar ucuz başka bir cihaz yok gibi bir şey piyasada. Kamera özelliklerinin sizi pişman edeceğini sanmam. Aşağıdaki videoya bakabilirsiniz kamera performansı için.

https://www.youtube.com/watch?v=qaslm9u29aw

KS

Kadir Ayas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tekrar merhaba. Hala telefon alamadım, çok kararsızım. Bütçeyi 4500 tl'ye yükseltmeyi düşünüyorum samsung a52 çok yakın geliyor bana fakat, kasada esneme sorunlarından çok muzdarip insanlar gördüm, duydum. Bu fiyata kadar bataryası ve kamerası iyi, ekran boyutu büyük telefon seçeneklerine açığım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kadir Ayas' Alıntı:
Tekrar merhaba. Hala telefon alamadım, çok kararsızım. Bütçeyi 4500 tl'ye yükseltmeyi düşünüyorum samsung a52 çok yakın geliyor bana fakat, kasada esneme sorunlarından çok muzdarip insanlar gördüm, duydum. Bu fiyata kadar bataryası ve kamerası iyi, ekran boyutu büyük telefon seçeneklerine açığım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Size önerdiğim telefon oldukça başarılıydı o fiyata. Şuan ki dolar kurunda o ayarda bir cihaz yok gibi bir şey. Seçenekleriniz çok az. Bakıp öneri yapmaya çalışırım.

Piyasada baktığım kadarıyla şuan alınabilecek 5000 TL sınırına kadar iyi cihaz Samsung M52 modeli. Ancak fiyatı 5000 TL sınırında bir cihaz. Ondan sonra alınabilecek en mantıklı cihaz size daha öncede önerdiğim POCO X3 PRO ve POCO X3 GT modelleri.

KS

Kadir Ayas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: 3500 tl ve altı telefon önerileri

Değerli yorumlarınız için teşekkürler, ilk indirim fırsatında bu modellerden birini tercih edeceğim.

a.emre_kymk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: 3500 tl ve altı telefon önerileri

2. elde bolca bulabileceğin note8 pro öneririm. Bütçene uygun nota 9 pro da bulabilirsin fakat note8 pro ile arasında belirgin fark olmadığı için fiyat performans olarak xiaomi note 8 pro tavsiyemdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri