Çözüldü 3500 TL'ye Kadar Bütçem Var (KULAKLIK ÖNERİSİ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eylounger

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar bi kulaklık araştırmasına düştüm fakat bütçe bana göre yüksek bir mebla olduğundan bir türlü karar veremiyorum.
Eleye eleye listeyi bu kadar azaltabildim ama başka öneriniz varsa alabilirim. Sizce hangisi uygundur?
Kriterlerim: Frekans aralığı tatmin edici olmalı tizde de basta da ortalamanın üstünde olmalı.
Bluetooth ve kulaküstü bir kulaklık arıyorum
Hassasiyeti mümkünse 102 dB'nin üstü olsun
Sadece müzik dinlemek için istiyorum
Müzik kategorim çok yönlüdür Bach da dinlerim Erdal Erzincan da Tiësto da.

PHILIPS Fidelio l3 (En Büyük Aday Bu 7-40k frekansa falan sahip ve 5000 tlden 2300tl ye düşmüş)
Sony WH-H910N
jabra elite 85h
Anker q30
HUAWEI freebuds studio
SONY xm3-xm4
AKG N700NC
Yamaha YH-E700A
SONY xb910n

Son düzenleme:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Selamlar bi kulaklık araştırmasına düştüm fakat bütçe bana göre yüksek bir mebla olduğundan bir türlü karar veremiyorum.
Eleye eleye listeyi bu kadar azaltabildim ama başka öneriniz varsa alabilirim. Sizce hangisi uygundur?
Kriterlerim: Frekans aralığı tatmin edici olmalı tizde de basta da ortalamanın üstünde olmalı.
Bluetooth ve kulaküstü bir kulaklık arıyorum
Hassasiyeti mümkünse 102 dB'nin üstü olsun
Sadece müzik dinlemek için istiyorum
Müzik kategorim çok yönlüdür Bach da dinlerim Erdal Erzincan da Tiësto da.

PHILIPS Fidelio l3 (En Büyük Aday Bu 7-40k frekansa falan sahip ve 5000 tlden 2300tl ye düşmüş)
Sony WH-H910N
jabra elite 85h
Anker q30
HUAWEI freebuds studio
SONY xm3-xm4
AKG N700NC
Yamaha YH-E700A
SONY xb910n
Anker Soundcore Life Q35 ve Philips Fidelio L3 ürünü öneririm listenizdeki ürünler arasında.

Ayrıca size medya tüketimi için bütçenize Beyerdynamic DT 770 Pro 32ohm veya Philips SHP9500 bu ürünleri öneririm. Bu 2 ürün studio kulaklıklarıdır. Asıl amaçları temiz ve doğru sesi vermek yani. DT 770 PRO ürününün 80ohm ve 250ohm versiyonları var ama o ürünleri standart bir anakartta amfi kullanmadan besleyemezsiniz.

KS

eylounger

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anker Soundcore Life Q35 ve Philips Fidelio L3 ürünü öneririm listenizdeki ürünler arasında.

Ayrıca size medya tüketimi için bütçenize Beyerdynamic DT 770 Pro 32ohm veya Philips SHP9500 bu ürünleri öneririm. Bu 2 ürün studio kulaklıklarıdır. Asıl amaçları temiz ve doğru sesi vermek yani. DT 770 PRO ürününün 80ohm ve 250ohm versiyonları var ama o ürünleri standart bir anakartta amfi kullanmadan besleyemezsiniz.
Amacım tamamen günlük kullanım PC başında veya hafif tempolu yürüyüşlerimde kullanmak. O yüzden DT770 PRO'yu elemek zorunda kalıyorum. Sayenizde 2 olan seçenek sayım 3e çıktı mümkünse tekrar bir tercih yapabilir misiniz?
Sony WH-H910N - PHILIPS fidelio l3 - Philips SHP9500
Philipslerin arasında teknik olarak çok az fark var en büyük fark empedans değeri sanırım ve ses şiddeti benim için önemli bir skala olduğundan fidelio tercihim sanırım ne dersiniz? Sony'de fidelio ile hemen hemen aynı özelliklere sahip fakat sürücüsü 25 mm fidelio 40 mm ama sony'nin görüntüsü bi tık daha hoşuma gitti. Arada kalmama sebep olan düşünceleri saydım tekrar yardımcı olur musunuz :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Philips SHP 9500 bu ürünlerin arasındaki en iyi ürün ama dışarıda ve ses olan ortamlarda kullanılamaz.

Fidelio L3 ile WH-H910N arasında kaldıysanız tercihinizi PHILIPS üründen yana yapmalınız. SONY modeli doğal ses dizaynında geride kalan bir ürün.

Birde bütçeniz 4K sınırına çıkarsa ve kablolu ürün sıkıntı değilse Fidelio X3 alın derim. Çok daha başarılı bir ürün kendisi. Link: Philips Fidelio X3 - 4.099 TL

KS

eylounger

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Philips SHP 9500 bu ürünlerin arasındaki en iyi ürün ama dışarıda ve ses olan ortamlarda kullanılamaz.

Fidelio L3 ile WH-H910N arasında kaldıysanız tercihinizi PHILIPS üründen yana yapmalınız. SONY modeli doğal ses dizaynında geride kalan bir ürün.

Birde bütçeniz 4K sınırına çıkarsa ve kablolu ürün sıkıntı değilse Fidelio X3 alın derim. Çok daha başarılı bir ürün kendisi. Link: Philips Fidelio X3 - 4.099 TL
Hem bütçemi 4kya çekemem hem de 30 Ohm'luk bir kulaklıktan tam verim alacak mekanizma kurmak istemiyorum telefonum kaldırmayacaktır büyük ihtimal (Iphone 8 Plus). Fidelio L3 sizin de yardımınızla kararım oluyor sanırım :)

KS

eylounger

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bu ürünü önerebilirim.
Oyuncu kulaklıklarından uzak duruyorum çünkü ayıracağım bütçenin bir kısmı mikrofon kalitesine tasarıma ışıklara vs. harcanmış gibi geliyor. Sadece sese yatırım yapılmış bir kulaklık almak istiyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hem bütçemi 4kya çekemem hem de 30 Ohm'luk bir kulaklıktan tam verim alacak mekanizma kurmak istemiyorum telefonum kaldırmayacaktır büyük ihtimal (Iphone 8 Plus). Fidelio L3 sizin de yardımınızla kararım oluyor sanırım :)
O zaman hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri