3500 TL'ye monitör önerisi

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Arkadaşlar bütçem 3500-4000TL arası. 1 hafta içerisinde aldığım Dell G2422HS ve Gigabyte G24F-2'yi ölü pikselden dolayı iade ettim. Dell'in stoğu yok şu an zaten. Gigabyte'ın da fiyatı yükselmiş. Aşağıdaki monitörlerden hangisini önerirsiniz? ViewSonic ve LG olan 1 ms GtG diye biliyorum. Philips de 4 ms GtG sanırım. FPS oyunları için alacağım. O yüzden 1 ms GtG olanlara daha yakınım açıkçası. ViewSonic'te de 1 ms modunu açınca parlaklık 0'a düşüyormuş ve değiştirilmiyormuş öyle bir sıkıntısı var. En alınası olan bana göre LG gibi duruyor. Bu bütçede bunlardan iyisi var mıdır?

@APRİLİKUKA Hocam yanlış değilsem LG'nin bu modelini siz kullanıyordunuz. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem. Yükseklik ayarının olmaması sıkıntı yaratıyor mu? Ghosting, ışık sızması vs. var mı genel olarak değerlendirebilir misiniz.

moN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
İlk modelinde kronik coil whine sorunu var deniyor hocam. Çoğu kullanıcı bundan muzdarip.
Hocam doğru mudur bilmiyorum ama bende g24-f alacağım gerçekten böyle bi sorun varsa ona göre aşşağıdakini alacağım ancak fiyatları neredeyse aynı ve özellik açısında gigabyte daha iyi gibi duruyor msi monitörlerde nasıldır emin değilim sizce hangisi daha mantıklı. (g24f-2'de ölü piksel çıkmasına da çok üzüldüm geçmiş olsun.)

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Hocam doğru mudur bilmiyorum ama bende g24-f alacağım gerçekten böyle bi sorun varsa ona göre aşşağıdakini alacağım ancak fiyatları neredeyse aynı ve özellik açısında gigabyte daha iyi gibi duruyor msi monitörlerde nasıldır emin değilim sizce hangisi daha mantıklı. (g24f-2'de ölü piksel çıkmasına da çok üzüldüm geçmiş olsun.)

Çoğu forumda birden fazla arkadaşın bu sorundan şikayetçi olduğunu okudum hocam. Sizde çıkmayabilir tabii ama risk almak ister misiniz orasını bilemem. Ben bir daha ölü pikselle karşılaşmamak için ViewSonic olanı direkt olarak Vatan'dan alacaktım çünkü ölü pikselsiz sağlam ürün çıkana kadar değişim sağlarız dediler. Ama o parlaklık olayı soğuttu açıkçası biraz beni. Sizin attığınız MSI modelini de sordum fakat MSI hiçbir şekilde değişim yapmıyor dediler. 1 tane de olsa 10 tane de olsa ölü pikseli değişim sebebi olarak kabul etmiyorlarmış. Haberiniz olsun.

moN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Çoğu forumda birden fazla arkadaşın bu sorundan şikayetçi olduğunu okudum hocam. Sizde çıkmayabilir tabii ama risk almak ister misiniz orasını bilemem. Ben bir daha ölü pikselle karşılaşmamak için ViewSonic olanı direkt olarak Vatan'dan alacaktım çünkü ölü pikselsiz sağlam ürün çıkana kadar değişim sağlarız dediler. Ama o parlaklık olayı soğuttu açıkçası biraz beni. Sizin attığınız MSI modelini de sordum fakat MSI hiçbir şekilde değişim yapmıyor dediler. 1 tane de olsa 10 tane de olsa ölü pikseli değişim sebebi olarak kabul etmiyorlarmış. Haberiniz olsun.
Msi için bende öyle okudum ne kadar doğrudur bilemem o yüzden gigabyte g24-f2 alacaktım fakat fiyatı bi anda 800tl kadar arttır kaldım öylece şimdi g24f almayı düşünüyorum ama gençer gaming nasıl bilemiyorum, çok aradayım anlayacağın.

moN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Kral bugün sipariş verdim ben 4 günlük araştırmanın sonunda gigabyte g24f bakalım hayırlısı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri