- Tepki
- 15
Arkadaşlar bütçem 3500-4000TL arası. 1 hafta içerisinde aldığım Dell G2422HS ve Gigabyte G24F-2'yi ölü pikselden dolayı iade ettim. Dell'in stoğu yok şu an zaten. Gigabyte'ın da fiyatı yükselmiş. Aşağıdaki monitörlerden hangisini önerirsiniz? ViewSonic ve LG olan 1 ms GtG diye biliyorum. Philips de 4 ms GtG sanırım. FPS oyunları için alacağım. O yüzden 1 ms GtG olanlara daha yakınım açıkçası. ViewSonic'te de 1 ms modunu açınca parlaklık 0'a düşüyormuş ve değiştirilmiyormuş öyle bir sıkıntısı var. En alınası olan bana göre LG gibi duruyor. Bu bütçede bunlardan iyisi var mıdır?
www.vatanbilgisayar.com
www.itopya.com
www.itopya.com
@APRİLİKUKA Hocam yanlış değilsem LG'nin bu modelini siz kullanıyordunuz. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem. Yükseklik ayarının olmaması sıkıntı yaratıyor mu? Ghosting, ışık sızması vs. var mı genel olarak değerlendirebilir misiniz.
VIEWSONIC XG2405 2 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC XG2405 2 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
@APRİLİKUKA Hocam yanlış değilsem LG'nin bu modelini siz kullanıyordunuz. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem. Yükseklik ayarının olmaması sıkıntı yaratıyor mu? Ghosting, ışık sızması vs. var mı genel olarak değerlendirebilir misiniz.