Şuanda kendimde Asus monitör kullanıyorum paramı Sistem almaya biriktirmesem gigabyte alırımmonitorler iyi güzel 180hz overclock varmış ama asusunda ayrı ayrı teknolojileri var arada kaldım
adamlar tüm teknolojilerini koymuşlar tufa
yazdı.
Zaten @BilgisayarcıGenç söylemiş ne gibi sorunlarının olduğunu ve HDR özelliği de var Gigabyte da.İki ürünün İnceleme videosunu izleyip karar verilmeli.Arkadaşınızin önerdiği markanın VA paneli sorunlu. Ghosting veya ölü piksel durumları var. Kağıt üzerinde değil her şey maalesef. G24 F2 alınır iyi ürün.
Alternatif öneri: https://www.akakce.com/monitor/en-u...wled-gaming-66cfgac1tk-fiyati,2025366966.html
İyi monitör G-Sync aktif edilebiliyor diye biliyorum.https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1r-23-8-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000XGYF7?magaza=Vizyon Bilgisayar benim arkadaş buna karar vermiş galiba ötv indirimini bekliyormuş. Nasıldır bu? fiyatına değer mi
ötv indirimini bekliyor, ben al al dedim ama illa bekleyecek.Umarım sonradan üzülmez.İyi monitör G-Sync aktif edilebiliyor diye biliyorum.
İndirim beklerken artar indirim olunca gene 3589 ₺ olur bir şey fark etmez açıkçası.ötv indirimini bekliyor, ben al al dedim ama illa bekleyecek.Umarım sonradan üzülmez.
Bunu anlamak istemiyor işte.İndirim beklerken artar indirim olunca gene 3589 ₺ olur bir şey fark etmez açıkçası.
asusu seçti sanırım onu alacak, belki asusa zam gelirse buna da bakar.Arkadaşınıza önerimdir, Dell monitör işinde çok iyi, sorun olması halinde evde destek hizmetleri var. En büyük artısı ise gerçek 1MS olması, konuda geçen monitörlerin hiçbiri gerçek 1 MS değil. (GTG 1 MS özelliğinden bahsediyorum DELL için, piyasadaki monitörlerin %90 ı belki de MPRT 1MS![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Bunda da G-SYNC desteği var aslında ASUS yerine DELL seçilebilir Marka olarak çünkü uzun yıllardır Asus kullanıyorum çok bıktırdı açıkçası.Arkadaşınıza önerimdir, Dell monitör işinde çok iyi, sorun olması halinde evde destek hizmetleri var. En büyük artısı ise gerçek 1MS olması, konuda geçen monitörlerin hiçbiri gerçek 1 MS değil. (GTG 1 MS özelliğinden bahsediyorum DELL için, piyasadaki monitörlerin %90 ı belki de MPRT 1MS![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr