3500TL FP MONİTÖR ÖNERİSİ

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
monitorler iyi güzel 180hz overclock varmış ama asusunda ayrı ayrı teknolojileri var arada kaldım
adamlar tüm teknolojilerini koymuşlar tufa

yazdı.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
monitorler iyi güzel 180hz overclock varmış ama asusunda ayrı ayrı teknolojileri var arada kaldım
adamlar tüm teknolojilerini koymuşlar tufa

yazdı.
Şuanda kendimde Asus monitör kullanıyorum paramı Sistem almaya biriktirmesem gigabyte alırım
Arkadaşınızin önerdiği markanın VA paneli sorunlu. Ghosting veya ölü piksel durumları var. Kağıt üzerinde değil her şey maalesef. G24 F2 alınır iyi ürün.
Alternatif öneri: https://www.akakce.com/monitor/en-u...wled-gaming-66cfgac1tk-fiyati,2025366966.html
Zaten @BilgisayarcıGenç söylemiş ne gibi sorunlarının olduğunu ve HDR özelliği de var Gigabyte da.İki ürünün İnceleme videosunu izleyip karar verilmeli.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Arkadaşınıza önerimdir, Dell monitör işinde çok iyi, sorun olması halinde evde destek hizmetleri var. En büyük artısı ise gerçek 1MS olması, konuda geçen monitörlerin hiçbiri gerçek 1 MS değil. (GTG 1 MS özelliğinden bahsediyorum DELL için, piyasadaki monitörlerin %90 ı belki de MPRT 1MS

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Arkadaşınıza önerimdir, Dell monitör işinde çok iyi, sorun olması halinde evde destek hizmetleri var. En büyük artısı ise gerçek 1MS olması, konuda geçen monitörlerin hiçbiri gerçek 1 MS değil. (GTG 1 MS özelliğinden bahsediyorum DELL için, piyasadaki monitörlerin %90 ı belki de MPRT 1MS
asusu seçti sanırım onu alacak, belki asusa zam gelirse buna da bakar.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bunda da G-SYNC desteği var aslında ASUS yerine DELL seçilebilir Marka olarak çünkü uzun yıllardır Asus kullanıyorum çok bıktırdı açıkçası.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri