Yardım 3500Tlye Kadar Klavye Önerisi

random

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
3.5kya kadar klavye önerir misiniz klavye yüzde yüz olmasın

Son düzenleme:

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
3.5kya kadar klavye önerir misiniz klavye yüzde yüz olmasın
Hocam selamlar, yüzde kaçlık istiyorsunuz? 87, 75 falan? Şu an kullandığım F/P şunu önerebilirim:

Herkese hitap etmez hocam, fonksiyon tuşları yok. Tamamen oyuna yönelik bir yapısı var. Manyetik switch'leri ile sodc ayarı falan yapabiliyorsunuz. Her tuşun hassasiyetini değiştirebiliyorsunuz, rapid trigger, değiştirilebilir key caps ve switch'leri var. Ama switch değiştirmeyi düşünüyorsanız manyetik farklı bir switch bulmanız neredeyse imkansız şu an. Yarın bi gün gaming gen getirirse yine monsgeek olan farklı renk switch'lerle değiştirebilirsiniz. Stok sesi bence çok güzel, sessiz denebilir.

Sisteminizi yoracaksa kablosuz 1k hertz olarak kullanırsınız, iyi bir işlemciniz varsa kablolu 8k hertz kullanırsınız. Kablosuz da 8k hertz isterseniz şu modeli alabilirsiniz: https://www.gaming.gen.tr/urun/6042...ablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/#cr_qna

KS

random

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam selamlar, yüzde kaçlık istiyorsunuz? 87, 75 falan? Şu an kullandığım F/P şunu önerebilirim:

Herkese hitap etmez hocam, fonksiyon tuşları yok. Tamamen oyuna yönelik bir yapısı var. Manyetik switch'leri ile sodc ayarı falan yapabiliyorsunuz. Her tuşun hassasiyetini değiştirebiliyorsunuz, rapid trigger, değiştirilebilir key caps ve switch'leri var. Ama switch değiştirmeyi düşünüyorsanız manyetik farklı bir switch bulmanız neredeyse imkansız şu an. Yarın bi gün gaming gen getirirse yine monsgeek olan farklı renk switch'lerle değiştirebilirsiniz. Stok sesi bence çok güzel, sessiz denebilir.

Sisteminizi yoracaksa kablosuz 1k hertz olarak kullanırsınız, iyi bir işlemciniz varsa kablolu 8k hertz kullanırsınız. Kablosuz da 8k hertz isterseniz şu modeli alabilirsiniz: https://www.gaming.gen.tr/urun/6042...ablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/#cr_qna
yüzde 60,68 ve 75 olur bende bu klavyeye bakmıştım aklımda bu vardı baya iyi gibi

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
498
Glorious GMMK2 QTR Modüler %96 Siyah Türkçe Mekanik
%65 olanı da var.
%96 fotolarda büyük görülüyor sanki. Sıkıştırılmıştır. %100 ler gibi büyük değildir.
Ön cephe materyal metal, hotswap özellikleri de var.

KS

random

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Glorious GMMK2 QTR Modüler %96 Siyah Türkçe Mekanik
%65 olanı da var.
%96 fotolarda büyük görülüyor sanki. Sıkıştırılmıştır. %100 ler gibi büyük değildir.
Ön cephe materyal metal, hotswap özellikleri de var.

dediğim gibi max yüzde yetmiş beş kullancam masamda çok yer yok

KS

random

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

attığınız klavye yerine bu klavye nasıldır:https://www.amazon.com.tr/Modlu-75-Gasket-Mounted-Klavyesi-Bluetooth-Kablosuz/dp/B0D5J36VTG/ref=sr_1_1_sspa?crid=QWP0EGV9N2DR&dib=eyJ2IjoiMSJ9.bAgJbkmMEaXeKyU_0gLK0Hts7hTDV0lNI4ZYf9PHbmPPYcR66lhtSm-6smzMQhDEyJ6xHqgxMEii-Fczp2QtcuY_jQGEJMOndNTN_5uSG9DvErVCIEyG7Iwa7F534SQMBbHAO_xSdiZQKEWEhBOeGLJU7Wo6EnJOyHcal8N3ll7sjgrNtTtbb-7Mpnw7nk4flLWiw01usjgpGLVb-RK0gY-Oqo31FU46LoWGGSY_xvULmy-A22HRuXcAdRbmMjg9SfoIAhNdiSsMS8h7RdcbWcDN7a793qMkYFhPFLjZp-w.ulp-MHh4u12Sg5QcEOQZ7dABNHUySmhwuS-42-wHms4&dib_tag=se&keywords=ajazz+ak820+pro&qid=1741521050&sprefix=ajazz+ak,aps,137&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&th=1 eğerki bu klavye iyise flying fish switch mi gift switch

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
201
İlk sırada Steelseries Apex serilerini önerecektim. Lakin hem bütçe hemde yer alanında çok yer olmayışından önermedim. Lakin inceleyebilirsiniz. Attığım klavyeyide inceleyin.

KS

random

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
İlk sırada Steelseries Apex serilerini önerecektim. Lakin hem bütçe hemde yer alanında çok yer olmayışından önermedim. Lakin inceleyebilirsiniz. Attığım klavyeyide inceleyin.
attığınız linkteki klavye masama sığmıyor ve 100 de 100 büyüklüğünde istemiyorum klavye peki ajazz ak820 pro nasıldır

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
201
attığınız linkteki klavye masama sığmıyor ve 100 de 100 büyüklüğünde istemiyorum klavye peki ajazz ak820 pro nasıldır
Kullanmadım ama sürekli öneriliyor. İnceleme videolarını izleyebilirsin.

KS

random

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

zorbali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam ben attığınız klavyeyi araştırıyim bakarım

hocam araştırdım ajazz ak820 pronun sesi daha iyi ekranı var ve daha ucuz
tabikide hocam kişi tercihi. özelliklerini bulamadım bilmeden konuşmak istemiyorum. Ama hocam uygulaması falan daha iyiymiş herhalde. istediğinizi seçe bilirsiniz

KS

random

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
tabikide hocam kişi tercihi. özelliklerini bulamadım bilmeden konuşmak istemiyorum. Ama hocam uygulaması falan daha iyiymiş herhalde. istediğinizi seçe bilirsiniz
bana göre ajazz ak820 pro daha iyi yardımınız için teşşekkür ederim

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
bana göre ajazz ak820 pro daha iyi yardımınız için teşşekkür ederim
Hocam benim önerim manyetik switch'ti. İhtiyaçlara bağlı olarak eğer ben sodc actuation özellikleri lazım değilse ajazz almanızı öneririm. Ben kullandım da uzun süreler zaman geçirmedim. Fakat kaliteli hissettirdiğini söyleyebilirim. Sesi de iyiydi ama hangi switch vardı içinde bilmiyorum.

Şimdiden hayırlı olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri