Hocam selamlar, yüzde kaçlık istiyorsunuz? 87, 75 falan? Şu an kullandığım F/P şunu önerebilirim:3.5kya kadar klavye önerir misiniz klavye yüzde yüz olmasın
yüzde 60,68 ve 75 olur bende bu klavyeye bakmıştım aklımda bu vardı baya iyi gibiHocam selamlar, yüzde kaçlık istiyorsunuz? 87, 75 falan? Şu an kullandığım F/P şunu önerebilirim:
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
Herkese hitap etmez hocam, fonksiyon tuşları yok. Tamamen oyuna yönelik bir yapısı var. Manyetik switch'leri ile sodc ayarı falan yapabiliyorsunuz. Her tuşun hassasiyetini değiştirebiliyorsunuz, rapid trigger, değiştirilebilir key caps ve switch'leri var. Ama switch değiştirmeyi düşünüyorsanız manyetik farklı bir switch bulmanız neredeyse imkansız şu an. Yarın bi gün gaming gen getirirse yine monsgeek olan farklı renk switch'lerle değiştirebilirsiniz. Stok sesi bence çok güzel, sessiz denebilir.
Sisteminizi yoracaksa kablosuz 1k hertz olarak kullanırsınız, iyi bir işlemciniz varsa kablolu 8k hertz kullanırsınız. Kablosuz da 8k hertz isterseniz şu modeli alabilirsiniz: https://www.gaming.gen.tr/urun/6042...ablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/#cr_qna
dediğim gibi max yüzde yetmiş beş kullancam masamda çok yer yokGlorious GMMK2 QTR Modüler %96 Siyah Türkçe Mekanik
%65 olanı da var.
%96 fotolarda büyük görülüyor sanki. Sıkıştırılmıştır. %100 ler gibi büyük değildir.
Ön cephe materyal metal, hotswap özellikleri de var.
![]()
Glorious GMMK2 QTR Modüler %96 Siyah Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Glorious GMMK2 QTR Modüler %96 Siyah Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile GLO-GMMK2-96-FOXB ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
attığınız klavye yerine bu klavye nasıldır:https://www.amazon.com.tr/Modlu-75-Gasket-Mounted-Klavyesi-Bluetooth-Kablosuz/dp/B0D5J36VTG/ref=sr_1_1_sspa?crid=QWP0EGV9N2DR&dib=eyJ2IjoiMSJ9.bAgJbkmMEaXeKyU_0gLK0Hts7hTDV0lNI4ZYf9PHbmPPYcR66lhtSm-6smzMQhDEyJ6xHqgxMEii-Fczp2QtcuY_jQGEJMOndNTN_5uSG9DvErVCIEyG7Iwa7F534SQMBbHAO_xSdiZQKEWEhBOeGLJU7Wo6EnJOyHcal8N3ll7sjgrNtTtbb-7Mpnw7nk4flLWiw01usjgpGLVb-RK0gY-Oqo31FU46LoWGGSY_xvULmy-A22HRuXcAdRbmMjg9SfoIAhNdiSsMS8h7RdcbWcDN7a793qMkYFhPFLjZp-w.ulp-MHh4u12Sg5QcEOQZ7dABNHUySmhwuS-42-wHms4&dib_tag=se&keywords=ajazz+ak820+pro&qid=1741521050&sprefix=ajazz+ak,aps,137&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&th=1 eğerki bu klavye iyise flying fish switch mi gift switchHocam selamlar, yüzde kaçlık istiyorsunuz? 87, 75 falan? Şu an kullandığım F/P şunu önerebilirim:
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
Herkese hitap etmez hocam, fonksiyon tuşları yok. Tamamen oyuna yönelik bir yapısı var. Manyetik switch'leri ile sodc ayarı falan yapabiliyorsunuz. Her tuşun hassasiyetini değiştirebiliyorsunuz, rapid trigger, değiştirilebilir key caps ve switch'leri var. Ama switch değiştirmeyi düşünüyorsanız manyetik farklı bir switch bulmanız neredeyse imkansız şu an. Yarın bi gün gaming gen getirirse yine monsgeek olan farklı renk switch'lerle değiştirebilirsiniz. Stok sesi bence çok güzel, sessiz denebilir.
Sisteminizi yoracaksa kablosuz 1k hertz olarak kullanırsınız, iyi bir işlemciniz varsa kablolu 8k hertz kullanırsınız. Kablosuz da 8k hertz isterseniz şu modeli alabilirsiniz: https://www.gaming.gen.tr/urun/6042...ablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/#cr_qna
attığınız linkteki klavye masama sığmıyor ve 100 de 100 büyüklüğünde istemiyorum klavye peki ajazz ak820 pro nasıldırİlk sırada Steelseries Apex serilerini önerecektim. Lakin hem bütçe hemde yer alanında çok yer olmayışından önermedim. Lakin inceleyebilirsiniz. Attığım klavyeyide inceleyin.
Yükleniyor…
www.akakce.com
Kullanmadım ama sürekli öneriliyor. İnceleme videolarını izleyebilirsin.attığınız linkteki klavye masama sığmıyor ve 100 de 100 büyüklüğünde istemiyorum klavye peki ajazz ak820 pro nasıldır
klave link. Bu klavyeyi önere bilirim hocam. Hiç kullanmadım ancak genelde güzel değerlendirmelere sahip.3.5kya kadar klavye önerir misiniz klavye yüzde yüz olmasın
hocam ben attığınız klavyeyi araştırıyim bakarımklave link. Bu klavyeyi önere bilirim hocam. Hiç kullanmadım ancak genelde güzel değerlendirmelere sahip.
hocam araştırdım ajazz ak820 pronun sesi daha iyi ekranı var ve daha ucuzklave link. Bu klavyeyi önere bilirim hocam. Hiç kullanmadım ancak genelde güzel değerlendirmelere sahip.
tabikide hocam kişi tercihi. özelliklerini bulamadım bilmeden konuşmak istemiyorum. Ama hocam uygulaması falan daha iyiymiş herhalde. istediğinizi seçe bilirsinizhocam ben attığınız klavyeyi araştırıyim bakarım
hocam araştırdım ajazz ak820 pronun sesi daha iyi ekranı var ve daha ucuz
bana göre ajazz ak820 pro daha iyi yardımınız için teşşekkür ederimtabikide hocam kişi tercihi. özelliklerini bulamadım bilmeden konuşmak istemiyorum. Ama hocam uygulaması falan daha iyiymiş herhalde. istediğinizi seçe bilirsiniz
önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi geceler.bana göre ajazz ak820 pro daha iyi yardımınız için teşşekkür ederim
Hocam benim önerim manyetik switch'ti. İhtiyaçlara bağlı olarak eğer ben sodc actuation özellikleri lazım değilse ajazz almanızı öneririm. Ben kullandım da uzun süreler zaman geçirmedim. Fakat kaliteli hissettirdiğini söyleyebilirim. Sesi de iyiydi ama hangi switch vardı içinde bilmiyorum.bana göre ajazz ak820 pro daha iyi yardımınız için teşşekkür ederim