- Tepki
- 329
Çok saçma bir konu ama herkes şuanda 35k parası olsa ne yapardı ve ne önerirsiniz. Cevaplarsanız sevinirim.
Şöyle yapardımÇok saçma bir konu ama herkes şuanda 35k parası olsa ne yapardı ve ne önerirsiniz. Cevaplarsanız sevinirim.
Telefon alip gerisini tutup biraz daha ekleyip laptop alırdım bir önerim yokÇok saçma bir konu ama herkes şuanda 35k parası olsa ne yapardı ve ne önerirsiniz. Cevaplarsanız sevinirim.
Onlar 50-60kdan başlamıyo mu ya :dTofaş alırdım.
Onlar sözde fiyat. Facebook gruplarında yada sağda solda daha ucuz bulursun.Onlar 50-60kdan başlamıyo mu ya :d
Aa iyiymişOnlar sözde fiyat. Facebook gruplarında yada sağda solda daha ucuz bulursun.
35k ya araba kaldimi?Tofaş alırdım.
hepsine telefon almayı düşünüyorum, 4 ay asgari ücretle çalışacağım. Yurtdışı iphone 14 pro max.Telefon alip gerisini tutup biraz daha ekleyip laptop alırdım bir önerim yok![]()
motor bile yok artık.35k ya araba kaldimi?
Tofaş işte.35k ya araba kaldimi?
arkdaşım 3 gün önce 65kya sattı.Tofaş işte.
Bence hepsini telefona verme en azından kenarda 15k dursun bir şeyler yapmak istiyeceksin elbethepsine telefon almayı düşünüyorum, 4 ay asgari ücretle çalışacağım. Yurtdışı iphone 14 pro max.
motor bile yok artık.
Tarla tarzı yerlerde kullanmayı hedeflediğim için önemli olmazdı. Çalışsın yeter hesabı.arkdaşım 3 gün önce 65kya sattı.
daha ucuzu ultra ağır hasarlı olur. Sadece bir araba parası harcama yaparsın.
telefon alınabilirÇok saçma bir konu ama herkes şuanda 35k parası olsa ne yapardı ve ne önerirsiniz. Cevaplarsanız sevinirim.
bana göre bilgisayar almak çok mantıksız. (halihazırda varsa). Bende 5600 işlemcili bir bilgisayar ve bir laptop var. Profesyonel fps oyuncusuyum işimi hayli hayli görüyor. Ekran kartım da 6500xt. Ama açıkçası 35kya iphone 14 pro max almak çok mantıklı geliyor.20.000'e benim sitemi ve monitörleri satar, 20.000 kredi çeker senden gelen 35.000'i de üstüne koyar 75.000 ile güzel bi 4080 sistem toplarım
O paraya tofaş kaldıysa alırsın knkamTofaş alırdım.
yurt dışı almaktansa 2el temiz garantili alın o parayabana göre bilgisayar almak çok mantıksız. (halihazırda varsa). Bende 5600 işlemcili bir bilgisayar ve bir laptop var. Profesyonel fps oyuncusuyum işimi hayli hayli görüyor. Ekran kartım da 6500xt. Ama açıkçası 35kya iphone 14 pro max almak çok mantıklı geliyor.
hatta yurtdışına çıkarma masrafımı da çıkarırsak telefon 31k ya geliyor. Mis gibi fiyat.
bu paraya scoter ve motor var hocamTofaş alırdım.
neden öyle birşey yapayım? diyorum ki yurtdışına gideceğim tatil yapacağım bayiden telefonu alacağım kaydını yapacağım.yurt dışı almaktansa 2el temiz garantili alın o paraya
Yazıklarımı görmediniz galiba. Sahibinden üzerindeki fiyatlara aldanmayın.O paraya tofaş kaldıysa alırsın knkam