3700TL Sistem Toplama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metehan Atar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yarın bu sistemi almayı düşünüyorum sonradan ssd, fan gibi parçalar ekleyeceğim nasıl olmus?
7abXa5.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
RAM 'in frekansını yükselt 3000 civarı yap. İleriye dönük anakartı B450 seç ayrıca sen toplayacaksan işlemciyi tanıtmak için <BIOS update gerekecek B450 seçmen buradada devreye giriyor. Son olarak 120 GB bile olsa bir SSD yok sisteme HDD ile masaüstü deneyimin tamamen çöp olur.

KS

Metehan Atar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
RAM 'in frekansını yükselt 3000 civarı yap. İleriye dönük anakartı B450 seç ayrıca sen toplayacaksan işlemciyi tanıtmak için <BIOS update gerekecek B450 seçmen buradada devreye giriyor. Son olarak 120 GB bile olsa bir SSD yok sisteme HDD ile masaüstü deneyimin tamamen çöp olur.
Ram frekansını yükselttim zaten sonradan 240gb ssd ekleyeceğim anakartıda MSI B450M PRO M2 olarak değiştirdim 

jg21rm.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu hali ile gayet iyi ancak bir şey söylemek istiyorum o işlemci açılmış paket kutusuz yani ona dikkat ettiyseniz sorun yok bu hali ile.

RX 570 için zaten fazla o işlemci ile GTX 1070 kullanılabilir. Eğer içinize sinmez ise kutusuz olması ve ilerde ekran kartını değiştirmeyecekseniz 2200G alabilirsiniz RX 570 için gayet yeterli bir işlemcidir kendisi. Bu sayede 250 TL kadar indirmiş olursunuz bütçeyi.

KS

Metehan Atar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu hali ile gayet iyi ancak bir şey söylemek istiyorum o işlemci açılmış paket kutusuz yani ona dikkat ettiyseniz sorun yok bu hali ile.

RX 570 için zaten fazla o işlemci ile GTX 1070 kullanılabilir. Eğer içinize sinmez ise kutusuz olması ve ilerde ekran kartını değiştirmeyecekseniz 2200G alabilirsiniz RX 570 için gayet yeterli bir işlemcidir kendisi. Bu sayede 250 TL kadar indirmiş olursunuz bütçeyi.

Bu işlemci ikinci el olabilir mi yanı bana kutusu gerekmiyor sonradan işlemci değiştirmek te istemiyorum o yüzden bunu tercih  ettim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Alabilirsiniz o zaman ben nasıl olduğunu bilmiyorum, kutusuz yazıldığına göre açılmış ve kutusu ile gelmeyecek. Sorun olacağını sanmıyorum aynı garanti kapsamında hepsi. Sitede telefon numarası vardır arayıp öğrenebilirsiniz.

KS

Metehan Atar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Alabilirsiniz o zaman ben nasıl olduğunu bilmiyorum, kutusuz yazıldığına göre açılmış ve kutusu ile gelmeyecek. Sorun olacağını sanmıyorum aynı garanti kapsamında hepsi.
Mağazaya sordum cevap verince yazarım bana kutusu gerekmiyor zaten sorun olmaz Türkiyede yok hiçbir yerde bu işlemci birde 1600 ile başa baş bir işlemci bu yüzden tercih ettim gene yazarım ben yanıt gelince

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
İnventusta , yanlış kesinlikle hiç bi şey olmaz. oem satılıyor o işlemci. zaten TR de başka bi yerde de yok bu güzel ,işlemci. En küçük bi sorun olsa ,inventus olayı derhal çözer. Gözü kapalı makinanızı alabilirsiniz. :)

O anakart güç devresi olarak epey iyi Ama tek mahzuru ,güç devrelerinde soğutucu yok. Overclock düşünüyorsanız,ilerde falan ,
soğutucu olmaması dezavantaj.

KS

Metehan Atar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
İnventusta , yanlış kesinlikle hiç bi şey olmaz. oem satılıyor o işlemci. zaten TR de başka bi yerde de yok bu güzel ,işlemci. En küçük bi sorun olsa ,inventus olayı derhal çözer. Gözü kapalı makinanızı alabilirsiniz. :)

O anakart güç devresi olarak epey iyi Ama tek mahzuru ,güç devrelerinde soğutucu yok. Overclock düşünüyorsanız,ilerde falan ,
soğutucu olmaması dezavantaj.

çok teşekkürler overclock düşünmüyorum ama  oem işlemci nedir?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
OEM, adı üzerinde original equiptmen manifacturer-orjinal ekipman üreticisinin-kısaltılmışı. Sistem oluşturan şirketlere toplu ,yani toptan satılan ,kutusuz parçalar. Fakat hepsi orjinal.

Hiç bi sakıncası yok ,yani.

KS

Metehan Atar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
OEM, adı üzerinde original equiptmen manifacturer-orjinal ekipman üreticisinin-kısaltılmışı. Sistem oluşturan şirketlere toplu ,yani toptan satılan ,kutusuz parçalar. Fakat hepsi orjinal.

Hiç bi sakıncası yok ,yani.

Teşekkürler aklımda şüphe kalmadı yarın satın alacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri