3800 TL Kulaklık Önerisi

KS

TayfunBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23

Orgetmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
razer v2 veya v2 pro (oyunlarda güzel performans
razer barracuda (aynı anda pc ve telefon ile kullanabilme, kablosuz kullanabilme imkanı, oyun, müzik ve filmlerde iyi performans)

ben üçünüde denedim ve barracuda adım, çünkü müzik dinleme ve film izlemede de kullanmak istiyordum.
fırsatın varsa mediamarkta deneyerek bu üçünden birini seç.
üçüde pişman etmez.

KS

TayfunBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
razer v2 veya v2 pro (oyunlarda güzel performans
razer barracuda (aynı anda pc ve telefon ile kullanabilme, kablosuz kullanabilme imkanı, oyun, müzik ve filmlerde iyi performans)

ben üçünüde denedim ve barracuda adım, çünkü müzik dinleme ve film izlemede de kullanmak istiyordum.
fırsatın varsa mediamarkta deneyerek bu üçünden birini seç.
üçüde pişman etmez.
Peki krajen v2 pro nasıl o da oyun , müzik için değilmi mikrafonu da cok güzel

Orgetmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
ben
Peki krajen v2 pro nasıl o da oyun , müzik için değilmi mikrafonu da cok güzel
onu denemedim tipi hoşuma gitmemişti.
ben barracudayı bulana dek razer blackshark v2 veya v2 pro alacaktım ama barracuda müzik be film performansı benim hoşuma gitti. 7.1 sanal özellikle ilgili pek iyi yorumlar olmadıpı için barracudayı tercih ettim.

şu videoda iyi imcelenmiş. birde bu gibi sitelerdeki karşılaştırmalar dikkatimi çekmişti

bu site ve bezerlerinden karşılaştırmalara dikkat et.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Ben bunun yanlış olduğuna inanıyorum bence her konuda herkesten üstün insan vardır

Dmden yapabilirsin şikayetini bana
Şaka yapıyoruz zaten ya şakalaşmıyor muyduk benim vaktim olmuyor sizin vaktiniz olur diye meselasi ekipman konusunda greeweyi etiketliyorum kasa konusunda seni insanlara yardım etmek için he vaktim olunca ben ilgileniyorum zaten şakasına dedim tapma falaaan emoji sevmiyosun diye atmıyorum ona goree

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Şaka yapıyoruz zaten ya şakalaşmıyor muyduk benim vaktim olmuyor sizin vaktiniz olur diye meselasi ekipman konusunda greeweyi etiketliyorum kasa konusunda seni insanlara yardım etmek için he vaktim olunca ben ilgileniyorum zaten şakasına dedim tapma falaaan emoji sevmiyosun diye atmıyorum ona goree
Farkettim yinede yanlış algilayanlar olabilir diye açıklıyorum

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
ben

onu denemedim tipi hoşuma gitmemişti.
ben barracudayı bulana dek razer blackshark v2 veya v2 pro alacaktım ama barracuda müzik be film performansı benim hoşuma gitti. 7.1 sanal özellikle ilgili pek iyi yorumlar olmadıpı için barracudayı tercih ettim.

şu videoda iyi imcelenmiş. birde bu gibi sitelerdeki karşılaştırmalar dikkatimi çekmişti

bu site ve bezerlerinden karşılaştırmalara dikkat et.
Hocam bence de corsair hs80 al ben wireless halini kullanıyorum şuan gayet memnunum kablolu halide sorun çıkartmayacaktır mikrofon olarak gayet başarılı hem kablosuz hem kablolu hali ile corsair hs80 almanı öneririm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri